Mivel lepjük meg Orbán Viktort jövő májusban,50. születésnapjára?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 20:37
11/72 carlpage válasza:
Ez a Gyurcsányos mekkora poén lenne! Aztán az egészet felvennék és leadnák a tv-ben
12/72 anonim válasza:
Én azt ha most leírnám,valószínüleg ki lennék tiltva az összes létező fórumról:))
13/72 anonim válasza:
Dakota közmondásos könyv. Újabban nem hallok tőle semmi bölcs indián mondást :(
14/72 anonim válasza:
Egy heggyel. Van már Istenhegy, Orbánhegy, valami még hiányzik: Viktorhegy. A Kossuth téren pont elférne, az Országgyűlés új címe lehetne: Budapest, Viktorhegyi út 10-14.
15/72 anonim válasza:
Én pl nem bántanám szegény viktort
meglepném 1 havi minimálbérrel és benevezném a survivorbe
2 napot nem adnék neki a túlélésre
16/72 anonim válasza:
Újabban, úgy is szeret nosztalgiázni, én össze spórolnék egy SZIBÉRIAI vonatjegyre, de csak oda!
17/72 Vree válasza:
Egy másik országgal, mert amit utoljára kapott azt már elhasználta.
18/72 anonim válasza:
Szerintem ez a családja dolga.
A miniszterelnökség is csak egy állás.
19/72 anonim válasza:
nagyon köszönöm hogy törölted a válaszomat! DE nagyon sok ember gondolja ezt így ahogy én is.
20/72 anonim válasza:
(kedves #23-as, nem a kérdező törli a válaszodat, hanem egy moderátor valaki.)
ööö.
lehetne 50-es számmal valami közlekedési eszköz. mondjuk lovaskocsi-rendszer bevezetése (mivel a benzinárak úgyis magasak) és az első járat legyen 50-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!