Mivel lepjük meg Orbán Viktort jövő májusban,50. születésnapjára?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 20:37
2/72 anonim 

válasza:

Én szülinapom alkalmából legjobban a pénznek szoktam örülni, de "szegény" Orbán Viktornak biztos nincsenek ilyen jellegű kívánságai. Én tudnék ötleteket, de azt büntetik.
3/72 anonim 

válasza:

Nem is tudtam, hogy már ilyen öreg. Én egy hasonló ünnepséget szeretnék, mint ami Erzsébet királynőnek volt a napokban: hajófelvonulás a Dunán, Kerényi bácsi festhetne egy szép képet, szuperkoncert a parlament előtt olyan fellépőkkel, mint Ákos vagy Demjén Rózsi. Persze kicsivel drágább lenne, mint a királynőé, mert ki kéne fizetni a tek-es pasikat is, akik puskával figyelnék, hogy mindenki rendesen tapsol-e.
4/72 anonim 

válasza:

Egy vers?
Törjön százegyszer százszor-tört varázs:
Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor,
Ha hitted, hogy még mindig tartalak
S hitted, hogy kell még elbocsáttatás.
Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd
Feledésemnek gazdag úr-palástját.
Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is,
Vedd magadra, mert sajnálom magunkat,
Egyenlõtlen harc nagy szégyeniért,
Alázásodért, nem tudom, miért,
Szóval már téged, csak téged sajnállak.
5/72 anonim 

válasza:

kapja meg akkor az első nyugdíját
6/72 anonim 

válasza:

Hát van pár ötletem, de ezeket inkább hagyjuk, mert még ránk szállna a nemzetközi sajtó, a rendőrség...:( xĐ :)
8/72 anonim 

válasza:

Mivel lepjük meg?
Azzal, hogy tényleg felköszöntjük! :)/jó sokféle köszöntő létezik, biztos találnánk az alkalomhoz illőt. Jó sokan mennénk, és jó hangosan mondanánk :)/
Szerintem nem számít rá.
9/72 anonim 

válasza:

Lepjük meg egy hétvégi kirucanással az Ózdi cigánytelepre,biztos rég látta a rokonokat.
10/72 anonim 

válasza:

Nem is tudom mondjuk Gyurcsányt csempészzük az ágyába ,biztos meglepődne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!