Miért nincsenek ezen az oldalon fent cigányok, akik konstruktív kritikát folytatnának a napi többszöri rendszerességgel előforduló cigányellenes gyűlöletbeszéd ellen, ami itt folyik?
"Én levezettem, hogy ez hülyeség. [...] Egyszerűen nem volt foganatja."
T'án csak nem azért, mert annak a "kamulevélnek" is jóval több volt a valóságalapja, mint remélted?
Szintén ilyen "kamunak" titulálták sokan, hogy a terhes cigányok gumikalapáccsal ütik a hasukat, és szándékosan gyógyszereket szednek, hogy "debil" gyereket szüljenek, így jutva sokkal nagyobb segélyhez.
Aztán valahogy kiderült, hogy mégiscsak van alapja a dolognak, hiszen borsodból indulva igencsak szép "népszokássá" vált a cigányok között a rivotril szedése olyannyira, hogy rendszeresen "nyomtak fel" ezért még gyógyszertárakat is. Kikeresheted, nem egy riportban nyilatkozik erről cigány.
A nevelőszülői rendszerrel is visszaéltek ugyanígy, ahogy a szocpol-támogatással, a rokkantsági juttatásokkal, és gyakorlatilag mindennel, amiből munka nélkül lehet pént csinálni.
"És utánna meg csodálkoztok, hogy este egy cigány egy kést nyom fel a veséteken mert nem tudjátok a fajgyülöletet félrerakni!"
Mr. Logika lesújtott.
"Először írni, olvasni, gondolkodni és kulturáltan viselkedni kéne tudni az ilyenekhez."
Miért az ide írogató szélsőjobbosok tudnak ilyeneket? 90% funkcionális analfabéta, akiknek nincs több mint 8 osztály, önálló gondolataik nincsenek és "vesszentrianonoznak" meg "emútnyoccéveznek".
Csak meg kell nézni az itteni válaszok elfogadási %-át:
- aki olyan választ adott, amellyel kritizálja, lehúzza az itt uralkodó hangnemet, társalgáis színvonalat, azt majdnem 0-ra pontozzák
- aki nekik kedvező választ ad, azok a válaszok minimum 50 % feletti elfogadásúak
5-ös vagyok.
Nézd meg a %-om, meg a 9-es, 10-es %-át is.
Akkor mi értelme lenne, hogy feljöjjenek erre az oldalra?
Hogy még inkább földbe döngöljétek őket, ha a fehér magyart is ennyire értékelitek, amikor nem ért veletek egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!