Hogy lehet a Fidesz jobboldali párt, Kommunista és Liberális múltú vezetőivel?
Hát pedig a 19:45-nek van igaza!
(Ha nem tudnád azt meg azért úgy írta, hogy átmenjen a cenzúrán.)
MI AZ H "BUXERÁNS SZDSZ" ????
én baroimira nem politizálok, de sokaknak egyszerűen fáj az ami mellesleg tök természetes, és európai színvonalon élő országokban működő dolog? Akkor meg mégis mit akarunk? Amíg itt nálunk ilyen mentalitású emberek vannak, és politikai hovatartozástól függetlenül, addig ne akarjunk mi semerre se menni, mert csak kiröhögtetjük magunkat, ahogyan tetük eddig is.
Engem felháborított az a bejegyzés komolyan.
19:45-ös te egy idióta vagy ....
Az a helyzet, hogy a kérdező nagyon jól látja a dolgokat, de tudom, ez sokaknak persze fáj.
A Fideszt pártolóktól kérdezném, hogy az hogy történhet meg, hogy Tatabányán a Fideszes polgármester szó nélkül végignézi, ahogy a város egyik alappillérét megteremtő iskolát a földbe tiporják?
Ezt nevezem köpönyegforgatásnak a javából, a TVben bezzeg mekkora szájhős...!
/lehet leszavazni/
23:19!
Talán a Péch Antalra műszaki szakközépre gondolsz?
Egyébként igazad van,a fideszes Bencsik János ellenvetés nélkül tűrte hogy a város(és talán a megye)legnagyobb tradíciókkal rendelkező,színvonalas iskoláját egy tollvonással felszámolják és beleolvasszák egy integrált semmitmondó masszába.
A tatabányai iskola integráció ellen is csak a Jobbik emelte fel a hangját és tüntetett.
A helyi MSZP/SZDSZ nyíltan támogatta az integrációt,a helyi Fidesz meg lapított mint a szar a fűben.(mint mindig,mindenben)
Nagyon meglepődtem, hogy tudtad melyikre gondolok. :)
Amúgy igen, az iskola épülete már több mint 100évet átvészelt, túlélt 2 világháborút, a város egyik (talán a legnagyobb?) alapkövét az onnét kijövő emberek teremtették meg, és akkor képes a város egyik szemetével összevonni, és onnét kinevezni a mutyiigazgatót! Isten adja, hogy egyszer tudjak egy pár percet beszélni a Polgármesterúrral... megtudnám hogy is van ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!