Hogy lehet a Fidesz jobboldali párt, Kommunista és Liberális múltú vezetőivel?
Ahelyett, hogy itt tolmácsolod a felmenőid véleményét-gondolom, ezeket a szólamokat a vasárnapi ebédeken szedted fel-inkább próbálj meg objetíven gondolkodni. elárulom, én magam is megvetem a komcsi csürhét, mert tönkretették és ellehetetlenítették a dédszüleimet de ugyanakkor Viktortól sem esek hanyatt, mert a demagógiát és ezáltal azt ha birkának néznek, hát én sem csípem.
az általad favorizált Jobbik sem jobb a deákné vásznánál, ha már itt tartunk. a forgatókönyv előre meg van írva: Krisztinának addig kellett a Jobbik, míg ki nem került általa Brüsszelbe, ahol majd gennyesre szedi meg magát. hidd el, mire visszajön, addigra azt is le fogja tagadni, hogy valaha köze volt Vonáékhoz csakúgy mint a Balóhoz, a jó édes urához meg a homármozgalomhoz. ezzel csak arra próbáltam rávilágítani neked, hogy nem kell idealizálni senkit a magyar politikai palettán, mert ugyanolyan köpönyegforgató mind.
Hadd válaszoljak egy diplomáciából vett történettel: milyen a jó diplomata?
A jó diplomata olyan, mint a viharos tengeren hánykódó hajó fedélzetén a pincér, aki át akar vinni egy teli pezsgőspoharakkal megrakott tálcát a fedélzeten vele szemben lévő pontra. A hullámoktól függően hol balra, hol jobbra dönti a tálcát, s végül épen átviszi a túloldalra.
Ha ragaszkodna az egyenes vonalban haladáshoz, kiömlene a pezsgő.
Még egy angol mondás is eszembe jut: a politika a lehetséges művészete.
Igen, a Fidesz egyszer irányt váltott, és az utóbbi időkben irányt módosított (azzal, hogy a szociális érzékenységet is magára vette). A lényeg az, hogy jó-e a társadalomnak a Fidesz ténykedése. Eddigi megfigyeléseim szerint igen. Ezért szavazok rájuk, nem egy képzeletbeli irány tartásáért.
Gondolj csak bele: ha körülötted változik a helyzet, te mindig mereven ugyanabban az irányban keresed a megoldásokat?
Van egy bölcs magyar közmondásunk is: csak az ökör következetes.
Csak pontosítanék az előző hozzászólókon: Morvai Krisztina NEM melegjogi aktivista volt, ő mindenkinek a jogait védte és ebbe beletartoznak a melegek is. Azonban azt állítani, hogy ő kimondottan "melegjogi aktivista" volt az félrevezetés, hazugság.
Az meg, hogy együtt él Balóval mit jelent? Semmit. Azok az emberek, akik jó családban nőttek fel, ezt nem tapasztalhatták. Az én anyáméknak nagyon megromlott a kapcsolatuk, de nem akartak elválni miattunk. Így egy házban éltünk, de két külön szobában (anya, tesóm, én, máskban apám) és ők alig találkoztak, nem beszéltek. Úgyhogy ez lehetséges, és talán rajtam kívül még egy páran megtapasztalták ezt. Mondjuk a mai rosszindulatú társadalomtól ne is várjuk el, hogy ne indítson egyetlen hétköznapinak mondható ügyből sem lejáratókampányt....
Egyébként kedves kérdező, a felsorolásból kihagytad Csintalan Sándort, aki mszmp-s és mszp-s is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!