Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki számodra a három legunszimp...

Ki számodra a három legunszimpatikusabb magyar politikus?

Figyelt kérdés

Az én "toplistám":

3. Kövér László

2. Hoffmann Rózsa

1. Novák Előd

Ráadásnak ott van még Wittner Marinéni, akinek tényleg szörnyű sora volt, de attól még nem értem, hogy nyolc általánossal miért kell politizálnia csak amiatt, mert szopatták a komcsik?...

2012. jún. 12. 12:29
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
kedves ősbolsevikozós, először tájékozódj már, mert ha tudod, hogy a rendszerváltás után születtem (márpedig leírtam), akkor egy kevésbé művelt ember is sejtheti, hogy a szüleim sem voltak nagy valószínűséggel ávósok, mivel azt a szervezetet az ötvenes években osztották fel. szóval max anyád...
2012. jún. 13. 19:46
 32/36 anonim ***** válasza:
Anyád/apád anyjának/apja ősbolsevik, ávós, pártitkár, pártag, rendszergazda:D rokonaid vére vagy.
2012. jún. 13. 21:18
 33/36 A kérdező kommentje:
haha, igazából elég jobbosak;) de azért nem fasisztaszinten
2012. jún. 13. 21:49
 34/36 anonim ***** válasza:
Túl fiatal vagy ahhoz hogy politikával foglalkozz kisfiam. :)
2012. jún. 13. 21:51
 35/36 anonim ***** válasza:
51%
Attól még ősbolsevik vagy, túl sokat nézted az atvt és akár jobbosok a szüleid, akár nem, te bolsi lettél. Wittner és Orbánfóbiás fertőzött vagy, mint a bolsik az arv-n.
2012. jún. 13. 22:05
 36/36 Amina Heilke válasza:
0%

Akiket nem bírok:

1. Vona Gábor és az összes jobbikos

2. Hoffmann Rózsa

3. Selmeczi Gabriella

Akiket szimpatikusak:

1. Szijjártó Péter

2. Lázár János

3. Kupper András

2012. dec. 13. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!