Ki számodra a három legunszimpatikusabb magyar politikus?
Az én "toplistám":
3. Kövér László
2. Hoffmann Rózsa
1. Novák Előd
Ráadásnak ott van még Wittner Marinéni, akinek tényleg szörnyű sora volt, de attól még nem értem, hogy nyolc általánossal miért kell politizálnia csak amiatt, mert szopatták a komcsik?...
1. Orbán (Olyan, hogy FIDESZ, gyakorlatilag nincs, mert e köré az ember köré csoportosult mindenki.)
2. Lendvai (Az ország szipirtyója.)
3. Novák (Kedvencem a Tomcat elleni pattogása volt - bohócnak jó lenne.)
1. Hoffmann Rózsa (egy elmebeteg, akinek az egyetlen célja, hogy tönkretegye a fiatalok életét, biztos nehéz gyerekkora volt)
2. Kövér László (mit akar belepofázni a románok ügyeibe?)
3. Orbán Viktor
fletó
göncz kinga
mohácsi viktória
5-ös vagyok és látom, hogy nem az volt a kérdés, hogy kik a szimpatikusak, hanem kik unszimpatikusak. tehát az 5ösbe a kedvenceimet írtam.
De az unszimpatikusok: GYF és az egész baloldal a jobbikkal együtt, mert mind az mszp csinálta ezeket, hogy megakadályozzák Orbán Viktor 2/3-ának létrejöttét, de létrejött úgyis, hiába mestekedtek éveken keresztül.
1. Hoffmann Rózsa
Egy elmebeteg akinek a jövő generáció szétmorzsolása a legfőbb célja.
2.
Gyurcsótány
Ez nem szorul magyarázatra.
3.
Matolcsy György :
Bár feleannyira értene a gazdasághoz mint az ezotériához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!