Egyet értesz avval hogy Orbán levette a munkanélküli segélyt 28ezerről 22ezerre?
12/12. Abbahagyhatnád már ezt az állandó hülye prolizást! Örülj,hogy te kegyeltje vagy a Fidesznek. A lakosság többsége nem az! Ahhoz,hogy lássuk milyen rossz a helyzet,mennyire nincs munkahely,nem kell MSZP-snek lenni.
Az egykulcsos miatt 500 milliárd az állam bevétel kiesése. Ez sem gazdasági növekedést,sem új munkahelyeket nem teremtett és nem is fog. Ez csak Matolcsi vágyálma.
"Hülye prolik... Hogy kaphatott ez a válasz 100%-ot? Na ennyit értek ti összesen... Remélem megválasztjátok az MSZP-t még egyszer és tényleg életre jön minden egyes provokáló megjegyzésetek..."
Proli a nénikéd térde kalácsa! Nem vagyunk MSZP-sek! Viszont te még mindig bekajálsz mindent, amit a Fidesz mond. Le kéne már venni a narancs szemüveget, és szubjektíven nézni a tényeket! Nem kérünk több kimosdatást!
Tudod, belőled pedig az empátia hiányzik. Nem tanulhat az egész ország a felsőoktatásban. Ez már azt jelenti, hogy nekik joguk sincs emberhez méltóan élni? Tudom, hogy egy Fideszesnek nehéz ezt felfogni, de nem kellene lenézni a kevésbé iskolázottakat, ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az ország működjön. Sőt én sok precíz szakmunkást nagyobbra nézek, mint a büfészakos, diszkóban okádós diplomást.
(Én vagyok az előbbi diplomás.)
Kedves 12-es, valószínűleg nehéz elképzelni és felfogni narancsdroidként azt, hogy aki nem Fideszes, az nem feltétlenül Mszp-s, vagy gyurcsányista.
Nem szeretem se a Fideszt, se az Mszp-t, se a DK-t, se a Jobbikot, se az LMP-t.
Megismétlem, hogy nagyobb eséllyel felfogd: nem szeretem se a Fideszt, se az Mszp-t, se a DK-t, se a Jobbikot, se az LMP-t.
47%-os!
Lassan át kellene gondolnod az állatkerti főemlős dilemmáját:
Ki is van a rács mögött??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!