A Fideszesektől kérdezem, hogy mi az oka annak, hogy még mindig hisznek Orbánéknak?
„A fideszesek ostobák mint a fos, mivel egynémelyik írni sem tud így nem fogsz a kérdésedre választ kapni. 30 íkú felett meg már senki sem lesz fideszes.”
A hozzászólásod alapján te se vagy egy doktorandusz jelölt. :)
# 11/15 ma 13:10
Ez olyan dolog, hogy az utálat nem két év alatt alakul ki...
"8-as, te miket nem hazudozol össze pofátlanul az LMP-ről... Méghogy nem tudnak értelmesen beszélni?? "
Láttál már parlamenti közvetítést? Az LMP-s felszólalók nagy része maximum felmotyogó. Biztos értelmes szavakat meg mondatokat szeretnének mondani, dehát nem sikerül.
"És miféle drogokról hadoválsz, te hazug sz@rházi?"
Nem tudom melyik párt legalizálná a drogokat. Mondjuk ha te magad vagy a "liberális" LMP-s... Kezet foghatsz a jobbikosokkal toleranciával kapcsolatban. Az "értelmiség" pártja. Hát ha ez az értelmiség nálunk, akkor tényleg nagy baj van...
8-as, 16-os hazudóskám, mutasd meg nekem a lehetmas.hu-n, hogy hol szerepel a drogok legalizálásának szándéka...
És igen, képzeld, elég sokat láttam már LMP-s képviselőket felszólalni.
ma 12:28 vagyok
Kedves konok!
Megkaptam a privát üzenetedet. Az LMP semmivel sem jobb az elődeinél.Kösz,de ők eszembe sem jutnának,hogy rájuk szavazzak majd..
"Ez olyan dolog, hogy az utálat nem két év alatt alakul ki..."
16-os, annyira tipikus, el sem olvastad a cikket, csak ideböfögtél egy félmondatot. Ha elolvastad volna, akkor ott írták, hogy 2006-ban és 2008-ban a vizsgált 13 országból az 5. helyen állt Magyarország, 2011-ben a 11. helyen, és idén az utolsó, 13. helyen. Ebből tisztán látszik, hogy Orbánék dilettáns gazdaságpolitikája teljesen aláásta a befektetői bizalmat. Nincsenek beruházások, visszaesett a gazdaság (annak ellenére, hogy sikerült ellopni a manyup-pénzeket), komolyan, hogy tudod ezek után védeni a kormányt???
Olvass és értelmezd az olvasottakat, mielőtt írsz!
Miért, az MSZP-nek még ki hisz? Senkinek nem tűnik föl, hogy a párt kb. 60%-át még a kommunista maradvány söpredékek teszik ki? Hogy mindet föl kellett volna lógatni a rendszerváltásnál?
És a Lehet zöld a zsidó vallás pártnak ki hisz?
Itt mindenki azt mondja, hogy senki. De a szavazófülkékben más a helyzet.
Magyarországon nincs politika, kérem szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!