Orbánéknak fontosabb a saját bebetonozásuk, mint az ország lakóinak foglalkoztatottsága?
Érdekes módon az új alkotmány időben el tudott készülni, viszont a "Magyarország Munka Terv" csúszásban van. Most komolyan, a szimbolikus marhaságok tényleg előbbrevalók, mint a nép megélhetése?
Nem értem a kérdést. Akkor most az a baj, hogy a Fidesz hosszútávon tervez munkahelyeket, vagy szimplán befröcsögtél valami szerinted igen bölcset?
A Fidesz ha nyer 2014ben akkor nyer ha nem akkor nem, nincs betonozás, csak a sarkon mert a fagyaprózódás okozza a kátyúképződést és be kell tömni, mert az önkormányzati audi felfüggesztése nem szereti.
Bozsemoj, szerintem itt csak te akartál valami bölcset mondani, csak nem jött össze. De semmi baj, szabad fröcsögni, ahogy te fogalmaznál :)
Bebetonozás, mert ezentúl TNT-vel sem lehet kirobbantani az embereiket a fontos helyekről. Szerintem el kéne olvasnod az új alkotmányt, hogy miként változtak a ciklusok, és meglesni a "ki-kit nevezhet ki, és hogyan" részt.
A hosszú táv meg...Ugyan már. Nem hosszú távra tervez, hanem hosszú idő múlva akar tenni is valamit az ügyben. Ugye te is látod, hogy nem ugyanaz a kettő. Egyszerűen teljesen impotensek az igazi kormányzáshoz, csak addig tudták megváltani az ország sorsát, amíg ellenzékben voltak.
"Bebetonozás, mert ezentúl TNT-vel sem lehet kirobbantani az embereiket a fontos helyekről."
Dehogynem. Most készülnek megszavazni, hogy köztistviselőket INDOKLÁS NÉLKÜL lehessen kirúgni. Ez a következő kormányra is igaz lenne. Innentől csak le kell őket váltani...
Ez nem igaz !
Már előkészületben van az új, "nagyon átgondolt" munkatörvény.
Lehet majd frankón dolgozni pótlékmentesen hétvégén és 12 órás munkarendben.
A munkanélküliség pedig nőni fog, mert egységnyi munka elvégeztetése így kisebb költségekkel jár majd a munkadóknak.
A "félmillió új munkahely" pedig nem Magyarországra, hanem Európára vonatkozik. De az is lehet, hogy inkább Kínára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!