Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a kormány, milyen...

Szerintetek a kormány, milyen színre egységesítené a taxik színét?

Figyelt kérdés
Szerintem kékre :D
2012. jún. 4. 19:03
1 2
 11/14 doboszoli ***** válasza:
100%

Miután minden mást "rendbe tettek", még egy fontos döntés maradt hátra bölcs kormányunknak, milyen legyen a taxik színe.Természetesen négyötödös törvénybe iktatva, nehogy valami dilettáns utódkormány száz éven belül felül tudja bírálni a megfontolt rendelkezést.

Hogy nem szakad rájuk...

2012. jún. 5. 07:33
 12/14 mustafa33 ***** válasza:
100%
matyó, vagy kalocsai
2012. jún. 5. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

hát hogy milyen szín, azt nem tudom...

de egyébként szerintem nem rossz ötlet egységesíteni a színeket, megkönnyíti a turisták dolgát is, a városkép szempontjából sem lényegtelen.

viszont az biztos, hogy millióegy fontosabb dolog lenne, mint ez, és szerintem még ez a legfinomabb dolog, amivel mostanában a taxisokat b*szogatják...

2012. jún. 5. 22:18
 14/14 anonim válasza:
100%
Hatalmas fejtörést okoz ez a kormányunknak! Államosítsák vissza az egészet! Aztán olyanra festik amilyenre ők akarják! Így munkahelyet is teremtenének. Ne a vállalkozókat, állampolgárokat, nyúzzák a végtelenségig.
2012. jún. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!