Ha a mostani kormány azért folytat elbizonytalanító politikát, mert shortolják a forintot, vagy a részvényeket, akkor ezért felelősségre lehet őket vonni?
Húú ez igen mély végkövetkeztetés volt „sokkal könnyebben sokkal többet tudnának lopni” mint az mszp élükön a skizó fletóal meg a középpályás kókával + a keménykedő bunkó paraszt hagyóval !!!!
Egyébként , ha úgy gondolod, most lehet shortolni a forintot akkor shortoljad és ne tegyél fel buta kérdéseket amivel a nem hozzá értő embereket próbálod meg félrevezetni.
Különben meg Ki a faszt érdekelnek a bankok és, hogy lesz e adójuk vagy sem. Én úgy megszívtam a CHF- el, hogy három generáció vér verejtékes munkáját húzhatom le lassan a WC –n.
Miért is ? Mert amikor felvettem a frank hitelt mást nem is adtak jóformán, sőt nekem megmondták kerek perec vagy ez vagy semmi!!!!! Akkor kezdték el a HUF hiteleiket nyomni amikor már akasztották a hóhérokat. Ja és a drága volt kormányunk, ebből semmit nem vett észre, mert ott nem ügyvédek közgazdászok vagy gazdasági szakik ültek , hanem zöldségesek, kukások, eladók, raktárosok, biztonsági őrök!!! Igaz,hogy a körülöttünk lévő országokba már sokkal előbb sztornózták a frank hiteleket nekünk még kellet nyomni !!! Minimál bérre!!! ÉRTHETŐŐŐ! minimál bérre adtak 5-10 milliókat kölcsön most meg, ha bemegy az ember a bankba és bejelenti, hogy már nem tudja a felvett összeg törlesztőjének a dupláját kifizetni ,még úgy kezelik mit egy bűnözőt, aki meg akarja őket lopni!!!! ráadásul hazudnak, félrevezetnek, ahol csak lehet, sőt hatalmukban áll betenni a „kis” embereknek. Aki nem mindjárt az ügyvédjével megy be az megszopta!!! Mi 14milliót vettünk fel ÖT ÉVE most a tartozás 26-27 millió körül van a törlesztő 120ezerről 230 ezerre nőtt + a Fundamenta ami persze kötelező.NA BASZÁTOK MEG EZ AZ ÖRÖKHÉTFŐŐŐŐŐŐ!!!!!!
Hogy Én bosszút akarok e állni NEMMMM SOHAAA ÉN ÖNKÉNT ÉS DALOLVA MEGYEK AZ UTCÁRA A CSALÁDOMMAL ÉS BOLDOG VAGYOK, HOGY A BANK MEGKAPJA A PÉNZÉT ÉS NEM FOGJA KÁR ÉRNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!