1/21 anonim válasza:
Elég sötét ember rakhatta ezt ki.
2/21 anonim válasza:
Baloldaliként elítélem ezt a posztot. Ezeknek csöppnyi esze sincs.
3/21 Pro Patria válasza:
És mindezt Petőfi arcképével... Forog a sírjában.
4/21 anonim válasza:
Nevettem. Jó trollok, az már biztos.
5/21 anonim válasza:
Nevetséges és szánalmas. Na de ahol Bartos Cs. és Dopeman nyomul, azoktól mit lehet várni?
6/21 anonim válasza:
Nem értem mi szánalmas, a Trianonkor elcsatolt területeink nagy részén nem magyarok éltek, hanem horvátok, szerbek és egyéb népek, akiket az akkori magyar uralkodás elnyomásban tartott. Székelyföldön Hargita és környéke valóban nagyrészt magyar lakosságú volt, de Maros megyében és attól nyugatabbra már akkoriban is román többség volt.
7/21 Pro Patria válasza:
Ez semmit nem csökkent azon, hogy 2-2,5 millió magyar által színtisztán lakott területeink vannak, amiket még mindig nem csatoltak vissza, és erről szól a nemzeti összetartozás napja.
8/21 anonim válasza:
Ez igaz, de azért mégsem teljesen analóg a helyzet a Brit Birodalom felbomlásával. Nekem meggyőződésem, hogy Magyarország mindenképp felbomlott volna, de ettől még nyugodtan meg lehet emlékezni a történtekről évente egyszer.
9/21 Pro Patria válasza:
És követelni a helyzet igazságos rendezését...
10/21 Dick Esmen válasza:
"Nevetséges és szánalmas. Na de ahol Bartos Cs. és Dopeman nyomul, azoktól mit lehet várni?"
Mi bajod van a Bölcs Egyetlen Nagy Bartossal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!