Ez a Londonban szervezett Trianon elleni tiltakozás ugye csak kamu?
Figyelt kérdés
Facebookon láttam,de nem tudom elhinni,hogy ilyen van.Aki Londonban él,legyen szíves mondani erről valamit,ha van valami fejlemény és nem kamu az egész.2012. jún. 3. 21:34
1/13 anonim válasza:
Az ősmagyar 64 vármegyések kivándoroltak az imperialista Angliába? Vagy mit keresnek ott?
2/13 anonim válasza:
Tiltakozhatnának ellene a németek is.Ők is vesztettek területet meg a bulgárok is.
3/13 anonim válasza:
22:02
Nem tiltakozhatnának, a németeket a Versailles-i, a bolgárokat a Neuilly-i békeszerződéssel bűntették.
4/13 anonim válasza:
Anno még az amerikaiak mondták hogy ez legigazságtalanabb békeszerződés a világon.
5/13 anonim válasza:
#2-es,
még szerencse, hogy a németek a Versailles-i békeszerződésben vesztettek területet, a bolgárok meg a Neuilly-i békében.
6/13 anonim válasza:
Nem csak kamu.Angol oldalakon is fent van.Szerintem angliai magyarok szervezték.
8/13 anonim válasza:
Én londoni vagyok, szinte minden nap tüntet egy kisebb csoport valamiért, nem újdonság. Sokáig a parlament előtt állandó tábor volt felállítva, de azt nem olyan rég felszámolták. Erről a trianonos tiltakozásról egyébként nem hallottam semmit, de tényleg komolyan gondolja valaki, hogy a királynő ünneplése közben, egy négynapos hosszúhétvége közepén ez bárkit is érdekelni fog?
10/13 anonim válasza:
"Az ősmagyar 64 vármegyések kivándoroltak az imperialista Angliába? Vagy mit keresnek ott?"
Há, mi meghódíccsuk angliját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!