Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire erős a Betyársereg,...

Mennyire erős a Betyársereg, a Véderő, a Szebb Jövőért, és az Új Magyar Gárda, meg a néha összeverődő skinheadek?

Figyelt kérdés
Együtt, és külön?
2012. jún. 3. 00:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát én nem is az USA ellen akartam őket küldeni...

Arra vagyok kíváncsi, hogy Magyarországon BELÜL mennyire erősek...

Pontosan például a cigánykérdés miatt... Az ismert Gyöngyöspatán, és más "elcigányosodott" településeken voltak ott.

A Szebb Jövőért-ben és a Gárdában vannak a legtöbben, míg mondjuk a Véderőben és a Betyárseregben kevesebben, de ők meg képzik magukat... Lehet találni egy-két videót, meg megfordulok néhány körben én is, és ott is azt beszélik, hogy ők kemények, attól még, hogy nem katonák.

Tehát Magyarországon belül, esetleg a kormány megdöntésében, vagy a cigánybűnözés ellen...

2012. jún. 3. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Köszönjük szépen, jól vagyunk a Véderőnél, gyarapodunk, építkezünk, tervezgetünk, veszünk egy kis ezt, aztán azt...

Egy véderős

2012. jún. 3. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Betyársereg - verőlegények

Véderő - MNA copying

Szebb Jövőért - polgárőrök

Új Magyar Gárda - Jobbik kampánycsapata

skinheadek - kocsmatöltelékek

Betyársereg a legütősebb csapat, meg talán még a skinheadek kocsmázás előtt. A véderősökről nem sokat tudni, de ugyan azt csinálják, mint az MNA, azaz katonáskodnak, csak szűkebb körülmények közt. A Szebb Jövőért polgárőrségként nem tud sok mindent tud csinálni a törvényt betartva, a Gárdára pedig csak akkor van szükség, ha a Jobbik a cigánykérdést ledegradálva cigány bűnözéssel kampányol.

Az összes szervezetet figyeli a polgári elhárítás.

2013. febr. 15. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

"Az összes szervezetet figyeli a polgári elhárítás.

"

Az a baj, hogy csak figyeli és nem hárítja el.

2013. febr. 15. 02:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem csak figyeli, hanem el is hárítja bomlasztással. Minél nagyobb egy hazafiasnak mondható szervezet és nincs meg számára a stabilnak mondható ideológiai háttér, annál jobban betudd férkőzni a soraiba a titkosszolgálat. Lásd Magyar Gárda, ami több részre szakadt és mára alig hallani róluk. De vélhetően a Jobbik soraiban is vannak többen, ugyanis amit megcsináltak a Gárdával, azt nyugodt szívvel végrehajthatták volna ezzel a párttal is.

De ha már a Gárdával példálóztam, akkor ne feledjük el az MNA szakadását is, amiben lehet keze az elhárításnak. Valamint a Véderő néhai vezetőjének, Eszes Tamásnak az öngyilkossága is rejtélyesnek mondható.

De számomra inkább az a aggasztó, hogy jóformán csak a törvényes keretek közt működő csoportosulásokat figyelik, miközben mindenféle bűnszövetkezetek szinte zavartalanul működhetnek és terrorizálhatják a népet.

2013. febr. 17. 01:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondattal nagyon egyetértek.
2013. febr. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!