Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon melyik város a legélhetőbb? (Szolnok lenne e az? )

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 2. 12:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
87%
attól függ,milyen téren "élhető".ha anyagiakról beszélünk,akkor ponthogy sopron egy nagy nulla. most volt róla szó TV-ben is. de egyébként meg mint emberiség,nekem a favourite: Esztergom :)
2012. jún. 2. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Az olyan települések az élehetők, ahol nincs, vagy alig van cigány. Sokra nem mész a pénzzel meg a szép terekkel, hidakkal, ha nap mint nap beléd kötnek meg még esetleg ki is rabolnak.
2012. jún. 2. 16:17
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó megmondta, ami mindannyiunkban motoszkál, csak sokan nem merik leírni, mert féltik a pontjaikat.

A biztonság a legfontosabb a világon. Ha az megvan, minden mást saját magunk meg tudunk teremteni, és boldogan élhetünk.

Ehhez pedig ki kell paterolni az összes létező tapadómancsú kokerót a Föld másik oldalára.

2012. jún. 2. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Győrből mondom, hogy ez se egy "Paradicsom" de Sopron se de sajnos az ilyen városok mondhatják jónak Mo.-on, hogy jó.
2012. jún. 2. 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Nekem Budapest, ez egyértelmű.

Le lehet pontozni, de nekem a többi magyar "nagyváros" mérhetetlenül kicsi, én nem tudnék olyan helyen élni, ahol nem élnek legalább 1 millióan.

Budapesten minden van, ami kell egy fiatalnak vagy egy idősebbnek, a közlekedés és viszonylag jó, elég sok a park, sok kertváros, és az éjszakai élet is kitűnő Európa-szinten is.

2012. jún. 3. 22:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az, hogy ezt a "címet" megvették, ráadásul ez a cikk - mármint az "élhetőség" címke - a bűnözésről szól.

Ami igaz, Szolnokon nem nagy a bűnözés, de ettől függetlenül rengeteg segélyt kérő és 250%-ban kapó (!!!) cigány van.

Szerintem se Szolnok az "élhető" város. Ez egy baromság ... bárki bármit mond, egy most széthulló híddal, egy dzsuvás parkkal és az egyetlen strandjával baromira nem élhető. Számomra az az élhető, ha a gyerekemmel tudok programot csinálni lakáson, játszótéren és sétán kívül, nem pedig a Tisza vagy Zagyva parton sétálok.. esetleg nem megyek minden hétvégén az egyetlen múzeumba, ami létezik itt.

A szórakozásról meg ne is beszéljünk .. felesleges, mert nincs rá lehetőség - értelmes - 23 év feletti embereknek.

Mondanom se kell, hogy 25 évesen nem fogok egy "disconak" csúfolt helyen a 12-14 évesekkel együtt mulatni.

2012. jún. 8. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Az a durva hogy Győr Mo-on gazdag varosnak szamit. En kikoltoztem Csehorszagba Gyorbol. De itt a legszegenyebb nagyvaros is gazdagabb. Es Csehorszagban nincsenek ciganyok. Amugy nekem hianyoznak. Ciganysag=hungarikum <meg persze románikum> :)
2012. aug. 3. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
21%
Akkor vidd magaddal mindet, remélem tárt karokkal várják őket a csehek és ezentúl őket fogják b*szogatni.
2012. aug. 4. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!