Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szolnokiak! Szolnok jó város?

Szolnokiak! Szolnok jó város?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most Szekszárdon élek,és borzalmas... nagyon undok emberek élnek itt,sajnos... De nem is ez a lényeg. Anyáék azt mondták,hogy a jövőévben elköltözünk Szolnokra. Szolnok jó város? Kedvesek az emberek? Előre is köszi a válaszokat (: (11/L)
2010. dec. 6. 19:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egész Szolnok megyét messziről kerüld el !! Én sajnos itt lakom, de remélem nem sokáig....
2010. dec. 6. 20:40
 2/17 A kérdező kommentje:
tényleg :O? mért olyan rossz?
2010. dec. 7. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

SZOOOOLNOK SZOOOOLNOK

SZOLNOKI OLAJ LIVERPOOL FÉLIDŐBE 9:0 JEEEEEE

te meg felettemlévő menj el pcsba attól h te még szar hejen vagy nem kell szidni szolnokot me az a legjobb hely

2010. dec. 9. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Ebben a megyében nagyon kicsi az életszínvonal, ez mindent elárul. Én most voltam Szekszárdon, és szolnoki vagyok. ha olyan jó sorsom lenne, hogy ott lakhatnék, ahol Te, sosem mennék Szolnokra!
2010. dec. 9. 15:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én abonyi vagyok..egy kicsit ismerem szolnokot csak.Annyira nem rajongok érte,van pár jó hely ott,de nagyon kevés ami tetszik.Nekem túl nagyvárosi hangulatod ad,én meg mint paraszt gyerek szédülök a betonon:DD...ha elkéne abonyból költöznöm akkor inkább cegléd..az se sokkal jobb,de akkor is inkább cegléd lenne:)
2010. dec. 9. 15:29
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
ABONY ABONY ODA FUTOTTAM TEGNAP EDZÉSEN SZONOKRÓL LEFAGYOTT A F@SZOM
2010. dec. 9. 16:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
akkor Téged ütöttelek el majdnem:Dmáskor ne az út közepén szaladgál pázdmeg:LLL:DDD
2010. dec. 9. 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Lol, hogy egymásra találtatok :D
2010. dec. 9. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Csoda hogy él amúgy:DVisszakapcsoltam és padlógázt nyomtam,azt hittem nem élte túl:S:DD
2010. dec. 9. 16:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ááá már ütöttek el nagyobb kocsival is :D
2010. dec. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!