Szolnokiak! Szolnok jó város?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most Szekszárdon élek,és borzalmas... nagyon undok emberek élnek itt,sajnos... De nem is ez a lényeg. Anyáék azt mondták,hogy a jövőévben elköltözünk Szolnokra. Szolnok jó város? Kedvesek az emberek? Előre is köszi a válaszokat (: (11/L)2010. dec. 6. 19:59
1/17 anonim válasza:
Szerintem egész Szolnok megyét messziről kerüld el !! Én sajnos itt lakom, de remélem nem sokáig....
2/17 A kérdező kommentje:
tényleg :O? mért olyan rossz?
2010. dec. 7. 13:12
3/17 anonim válasza:
SZOOOOLNOK SZOOOOLNOK
SZOLNOKI OLAJ LIVERPOOL FÉLIDŐBE 9:0 JEEEEEE
te meg felettemlévő menj el pcsba attól h te még szar hejen vagy nem kell szidni szolnokot me az a legjobb hely
4/17 anonim válasza:
Ebben a megyében nagyon kicsi az életszínvonal, ez mindent elárul. Én most voltam Szekszárdon, és szolnoki vagyok. ha olyan jó sorsom lenne, hogy ott lakhatnék, ahol Te, sosem mennék Szolnokra!
5/17 anonim válasza:
Én abonyi vagyok..egy kicsit ismerem szolnokot csak.Annyira nem rajongok érte,van pár jó hely ott,de nagyon kevés ami tetszik.Nekem túl nagyvárosi hangulatod ad,én meg mint paraszt gyerek szédülök a betonon:DD...ha elkéne abonyból költöznöm akkor inkább cegléd..az se sokkal jobb,de akkor is inkább cegléd lenne:)
6/17 anonim válasza:
ABONY ABONY ODA FUTOTTAM TEGNAP EDZÉSEN SZONOKRÓL LEFAGYOTT A F@SZOM
7/17 anonim válasza:
akkor Téged ütöttelek el majdnem:Dmáskor ne az út közepén szaladgál pázdmeg:LLL:DDD
8/17 anonim válasza:
Lol, hogy egymásra találtatok :D
9/17 anonim válasza:
Csoda hogy él amúgy:DVisszakapcsoltam és padlógázt nyomtam,azt hittem nem élte túl:S:DD
10/17 anonim válasza:
ááá már ütöttek el nagyobb kocsival is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!