Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre szorosabb a verseny...

Egyre szorosabb a verseny várható 2014-re?

Figyelt kérdés
Az MSZP és a Fidesz körülbelül egy ponton míg tőlük 5%-kal lemaradva jön a Jobbik, az LMP-t már ki is zárhatjuk a "dobogóról" viszont a 4. helyért is lesz küzdelem mivel a Dk 5%.-on az LMP 7%-on a Jesz pedig 3%-on áll.

2012. máj. 31. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó, de cáfold meg, amit mondtam!
2012. máj. 31. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:

" az MSZP-t ciki bevallani,"

Inkább a Fideszt. MSZPseknek most akkora a szája, mint a bécsi kapu.

2012. máj. 31. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon jó kis nyolc év volt az ehhez az elmebeteg ámokfutáshoz képest, ami most van. A gazdaság pedig a miatt a 100-napos program miatt került lejtőre, amelyet a Fidesz is megszavazott. Szemüveg kérdése, hogy mit látunk."

Biztos ezért voltunk 2012Q1 kivételével mindig pozitívan növekvő gazdasági mutatóval... Rohadtul nem mélyrepülés egy negyedéves eredmény, miközben az ajnározott nyócév 2009edik "szakértői kormány" által vezetett országa végig olyan csökkenő volt, hogy örültek volna egy ilyen csökkenésnek, mint amit most az első negyedévben produkáltak.

2012. máj. 31. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Félreérted, én az akkori költségvetési számokra értettem a dekadenciát, nem a 2012Q1-re. Ez utóbbira pedig már számítani lehetett, annyira piacellenes politikát folytatnak a fideszesek. Nem is értem, mit akarnak.
2012. máj. 31. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:
A görögök nem szorítottak meg sehol és csődbe mentek. A németek megszorítottak a "gazdagéknál" eredmény? Erős deficit. Még mindig mi jártunk a legjobban, előttünk vannak még a csehek ahol szintén unortodox démoni egykulcsos adó van.
2012. máj. 31. 21:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Sokan félre értik egyáltalán nem szimpatizálok az MSZP-vel a Jobbikkal szimpatizálók és ez a kérdés egy egyszerű kérdés volt nem pedig "Hajrá Baloldal kampány"!

És amúgy az igaz, hogy az Orbán kormány az országnak sokkal jobb mint a Gyurcsány illetve Bajnai kormány mivel a népnek szar volt mindig talán Bajnainál nem annyira, de ő meg tönkre tette a Malévet szóval ENNYI!

2012. jún. 1. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehet szoros a verseny, ha a Fidesz és az MSzP fej-fej mellett végez, és a Jobbik jelentősen lemarad.
2012. jún. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!