Cigány ügy Nagykanizsán?
"egy cigány sokkal jobb szülő egy magyarnál, és hogy a cigányok jobban vigyáznak a gyerekeikre, mert nem hagyják őket egyedül, és, hogy jobban nevelik őket"
Ja, főleg akkor, mikor kiküldi koldulni és megtanítja a zsebmetszést neki, meg amikor megjön a segély, és nem az az első, hogy a gyereknek ruhát vesz....
Csak a hülye nem látja, hogy a falfirkákat nem fénanalfabéta cigányok vésték fel.
Miért?
A fő falon látható felirat teljesen káosz. Ki van írva kilós betűkkel, hogy megdöglötök, alá meg kicsibe vésve, hogy az X-házúak. Teljesen szerkesztetlen
A szvasztika alá oda van biggyesztve, hogy Hitler. Miért? Csak nem ő maga írta?
Van egy másik fotó egy szvasztikáról külön egy falon, a szárai össze vissza kanyarognak, mert aki alkotta, nem igazán tudta, mi ennek a szimbólumnak a grafikai logikája.
Egyszerű provokáció ez a jobb oldal, a Jobbik ellen, válaszul a Horthyra, illetve kihasználva a zsidózó szoborrongálásokat.
Gyanítom ugyanakkor, hogy az elkövetők nem maguktól vállalták be ezt a bátor tettet, hanem a megrendelőjük lehetett Azelempé, DK, vagy a komcsik akár. Túl játszott hisztéria keltés az egész, próbálják bemagyarázni, hogy feltámadtak a nácik. Szánalom.
Az egyik hozzászóló jól írta, a megdöglötök magyarok bekiabálásokból, feliratokból senki sem csinál ügyet, míg egy ilyen álakció esetében már az SS-t vádolják.
Ebben az országban évente rengeteg magyar esik áldozatul a cigánybűnözésnek, mégis a külföldi médiának gépfegyveres kézigránátos Gárdistákat hazudnak.
Szívből remélem, hogy az a bal oldal, amit most ismerünk, 10 éven belül lemorzsolódik végleg.
http://www.youtube.com/watch?v=n19L06RQ4g4&feature=player_em..
Linkelek én.
Cigányok voltak szinte 100%, biztos azt hitték kapnak valami pénzt.
Jaj, Erős Antónia milyen magabiztosan mondja a tutit.
HiTTleren röhögtem.
Valszeg pont ezért az ő üzletüket érte a támadás. Ha visszatekintünk az elmúlt évekre, mindig olyan cigányokat támadtak, öltek meg, akik rendes, dolgos emberek voltak.
Most komolyan, ha én egy eldurrant agyú skinhead lennék, akkor oda mennék zúzni, ahol a bűnözők tanyáznak. Azok közé dobnék gránátot, akik nap mint nap betörnek, vernek meg ártatlanokat, ölnek meg nyugdíjasokat.
Erre mi történt itt? Ugyanaz, mint az előtt sokszor. Csináltak egy színjátékot, ahol a képzeletbeli kisnácik mózesi korokat idézve megjelölik a házakat. Ahogy látom, véletlen pont egyszerű emberek házát, akiknek semmihez semmi közük.
Az egésznek negatív kampány a célja a jobb oldal ellen, hisztéria keltés az egész. Biztos vagyok a felsőbb utasításra, és a cigány elkövetőkben is. Ez nem általánosítás, ez sok éves tapasztalat, csak figyeld te is a híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!