Orbán Viktornak tulajdonképpen mi a célja?
Figyelt kérdés
Mit akar?2012. máj. 28. 21:52
11/17 Panka08 válasza:
Erre én is baromi kíváncsi vagyok... :S Szerintem Kiüríteni a fél országot, Az megy nagyon. Más megvalósulást nem látok. Napi 5-6 öngyilkos, heti x 100 kivándorló.. jól halad...
12/17 Panka08 válasza:
Ja! Foci nagyhatalommá tenni Magyarországot!!
13/17 anonim válasza:
Uralkodni a jobbágyparasztokon a saját kis birodalmában Orbanisztánban. Gyerekkora óta király akar lenni, a szent koronával a fején. Sok kisgyerek álma ez, ő megvalósítja. Ha hagyjuk.
14/17 anonim válasza:
Hogy mi a célja?Tulajdonképpen szerintem már ő sem igazán tudja.Tudniillik belegabalyodott a céljaiba.Mást én sem nagyon látok az elmúlt két év alatt.Pénztelenség,nincstelenség,megvonások,elvonások,megszüntetések,idiótánál idiótább törvények,felesleges közpénz herdálás,hazudozás,igérgetés.Vagy van amit kifelejtettem?
15/17 Pro Patria válasza:
Kedves 22:18-as válaszoló!
Hadd ne kelljen ismételnem magamat, egyszer már leírtam mindent:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__296.. -> 28-tól 49-es hozzászólásokig.
17/17 Árpi4 válasza:
ORBÁN csak a javadat akarja...Ez így igaz. Bizonyság rá, hogy a fele már nála is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!