Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyek a leginkább közel álló...

Melyek a leginkább közel álló hírportálok ezekhez a pártokhoz?

Figyelt kérdés

Fidesz

Jobbik

MSZP

DK

LMP

2012. máj. 28. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

www.fidesz.hu

www.jobbik.hu

www.mszp.hu

www.dkp.hu

www.lehetmas.hu

2012. máj. 28. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

Fidesz Wall Street Journal

Jobbik kuruc.info, Magyar Nemzet, Balszemmel

MSZP Wall Street Journal

DK Wall Street Journal

LMP Wall Street Journal

2012. máj. 28. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Fidesz: www.Fidesz.hu

Jobbik: Kuruc.infó, Magyar nemzet , szent korona rádió, Jobbik.hu

MSZP: www.mszp.hu

DK: www.kilővöm a szemetek.hu

LMP: Newyorktimes.hu, Thesun.hu

2012. máj. 28. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Miért? Hiszen ez az igazság. A fidesz kínabarát, a jobbik arabbarát. Ezerszer elmondták.
2012. máj. 28. 16:03
 5/11 Emma0991 válasza:
Szerintem a kérdező úgy értette,hogy pl. magyar népszabadság,origo,index stb. melyik pártnak "nyal".Én egyedül az indexről tudom,hogy néha "zsindex"-nek becézik,tehát tuti nem jobbikos portál:)
2012. máj. 28. 18:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Na. :D Tényleg így értettem, hogy mondjuk origó, index... :D

Ahogy azóta megnéztem, úgy látom, hogy a HVG erősen "fideszes" (rosszul látom), a Jobbiknál ott van a barikád, esetleg kuruc és hunhír, de a többit nem értem még... :D

2012. máj. 28. 18:53
 7/11 Pro Patria ***** válasza:
53%

Szerintem a kérdező normális választ várt.

Tessék, itt már leírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__291..

2012. máj. 28. 18:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)))))))
2012. máj. 28. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:

"a HVG erősen "fideszes" (rosszul látom), "

A HVG robbantotta ki a Schmitt-plágium botrányt és Tóta W. Árpád az egyik újságírójuk, nagyon nem fideszes, Konkrétan rájuk mondta Kövér László, hogy senkiházi tollforgató terroristák:)

A Magyar Nemzet Online, Heti Válasz Online, Mandiner MAgyar Hírlap és a közszolgálati televíziók +Parlament TV, amik kifejezetten és nagyon durván fideszesek, és a Hírtv és az ECho Tv (ezt a kettőt már nem nézem régóta, de gondolom nem lett hirtelen LMP-s)

én őszintén utálom az MSZP-t és a DK-t, de baloldali nézeteket vallok és ATV online-t nézek, és nem tartom se MSZP-snek, se DK-snak, Gyurcsányt és Mesterházyt folyamatosan fikázzák a műsorokban. Nyilván persze közelebb állnak az MSZP-hez és a DK-hoz, mint a jobboldalhoz és az LMP-t is futtatják rendesen, de csak azért mert ellenzékben van. Szerintem nincs egy kifejezetten LMP közeli újság sem.

Népszava, Népszabadság, 168 óra, Amerikai Népszava baloldali hírportálok, jelenleg nem érzékelem, hogy az MSZP-t vagy DK-t sztárolnák, inkább csak a Fideszt fikázzák. Index nem annyira baloldali, ahonnan jön a pénz, oda fordul. Origo szintén ilyen. Megjelentetnek kormányellenes véleményeket, de nem viszik túlzásba.

Amúgy egy jó újság mindig ellenzéki. Az újságíróknak az a feladatuk, hogy a kormány körmére nézzenek és kritikákat fogalmazzanak meg és így védjék az állampolgárokat az esetleges politikusi visszaélésektől. Sajnos nálunk ez nagyon ritka! Én pl. egy darab jobboldali újságírót tudok mondani, aki nem minősíti Orbán minden mozdulatát valami fantasztikus isteni terv részének és van önálló véleménye:a hetiválaszos Stumpf András. Biztos van még sok ilyen, de nekem úgy tűnik, hogy csak pozitív kritikákat írnak Orbánról állandóan.

Jobbik meg természetesen kurucinfo.

2012. máj. 28. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért törölték, hogy a Jobbik islamforever.hu?
2012. máj. 28. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!