Senki nem kérdezte, hogy neked mi felel meg tökéletesen. Egyik sem, olvass többet, és alakíts ki azok alapján egy saját véleményt.
2012. ápr. 5. 11:08
4/14 /Anita_'94/ válasza:
Ha jól sejtem az utánam levő 2 válaszoló beéri az index, origó, rtl, tv2, atv, hírtv, blikk, metropol stb. ''tájékoztatásaival'' is. Én nem akartam ezeket ajánlani Neked, de ha gondolod nézd meg ezt a párat is, de én továbbra is a kurucot és az szkr-t részesítem előnyben.
2012. ápr. 5. 11:28
5/14 A kérdező kommentje:
"Ha jól sejtem az utánam levő 2 válaszoló beéri az index, origó, rtl, tv2, atv, hírtv, blikk, metropol stb. ''tájékoztatásaival'' is. "
a 3. válaszolónak volt igaza. Többet is kell olvasni. Amiket te itt felsoroltál az egy eléggé tág kör. Itt van jobb és bal oldali is. De te csak a szélsőjobboldalit olvasod. Miből gondolod, hogy az hiteles? Mert azt írják amit te akarsz hallani, a többin meg nem cigányoznak és zsidóznak annyit?
2012. ápr. 5. 11:34
6/14 /Anita_'94/ válasza:
Pont ez a lényege, hogy ''cigányoznak'', ha kell. Legalább le merik írni.
2012. ápr. 5. 11:54
7/14 anonim válasza:
És ha leírják akkor mi van Anita cica? Gondolom te is valami "nemzeti érzelmű fiatal" vagy, akinek a piros a kannásbor, fehér a cipőfűző az acélbetétesben, és zöld a marihuána.
Te nagynemzeti utánpótlás... Azt hiszed nem divat ez az egész? Minek neked a munkásbakancs, még sosem melóztál ott ahol szükség lett volna rá.
A kuruc meg annyira objektív, hogy nem merte leírni, hogy pufi dzsekis fiatalok állatokat kínoztak. Ott bezzeg csak 16 év körüli fiúk voltak a tettesek...
2012. ápr. 5. 13:00
8/14 anonim válasza:
Nem nagyon van független hírportál, a legegyszerűbb mindkét oldal híreit elolvasni és abból összeállítani valami érdemlegeset. A kuruc pedig komolytalan, csak a "nagyonkeménymagyarvagyok" tizenévesek és a fotelbe begyöpösödött ötvenévesek olvassák.
2012. ápr. 5. 13:08
9/14 anonim válasza:
a CNN.COM viszonylag megbízható és hiteles. Olvass nemzetközi sajtót (is)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!