Szerintetek a FIDESZ 2014-ben leváltásra kerül? Mi a véleményetek?
Most is rengeteget csökkent a támogatottsága, de ha be is kerül a parlamentbe, jövőre ismét 2/3-os többségben lesz?
Ti hogyan látjátok?
Leváltják őket 2014-ben vagy sem?
"Ebben az országban van annyi idióta, hogy még ezt is simán el tudom képzelni."
Ezzel most teljesen egyet értek.
Amúgy a múltkori Fidesz mellett tüntetőkhöz is lengyeleket hívtak.....ebből gondolom, hogy nagyot csökkent a támogatottságuk.
Azt is észrevettem, hogy a Jobbiknak maradt kb 10% támogatottsága, az LMP-jé is növekszik.
Az utolsó kérdésedre válaszolva szerintem ha csak az LMP és a KDNP közül lehetne választani, akkor az LMP nyerne (bár én egyiket sem szeretem). A KDNP olyan középkori, a modern világszemlélettel teljesen szembeforduló, egyházi előírásokra alapozott nézeteket vall, amelyeket szerintem a társadalom többsége - beleértve a konzervatívabbak nagy részét is - elutasít. Emellett nagy hibája, hogy erőlteti a külhoni magyarok kettős állampolgárságát, ezzel nyíltan provokálja a környező országokat, hátráltatva ezzel az ellentétek békés úton történő rendezését.
Vagyis ahogy előttem írták, a KDNP, ha nem a Fidesszel karöltve indulna, be sem jutna a Parlamentbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!