Magyarország hány %-a mondana le szavazati jogáról viszonylagos anyagi jólétért cserébe?
Figyelt kérdés
Viszonylagos anyagi jólét = bőséges étel, ital, fedél garantálva2012. máj. 25. 13:12
1/21 anonim válasza:
Rengetegen. Sajnos még mindig sok a szoci, akik az állambácsitól várják a megoldást.
2/21 anonim válasza:
Jó kérdés
Szerintem sajnos elég sokan. Talán a szavazópolgárok fele.
De nyilván ilyen nem lesz. Diktatúra lenne a vége. (és nem, nincs most diktatúra, ne fröcsögjön ide senki ilyesmit)
Remélem az emberek azért ennyire nem kapzsik és ostobák.
3/21 A kérdező kommentje:
Tehát mondhatjuk, hogy a valódi szabad demokrácia alapfeltétele egy egészséges stabil gazdasági légkör?
2012. máj. 25. 13:27
4/21 anonim válasza:
Akik nem szoktak szavazni, mindannyian. Meg a kormosok.
7/21 anonim válasza:
Ha egy biztos munkahelyet jelentene, akkor lemondanék, ha a diktatúra kiépítésére kell, akkor nem mondanék le róla soha.
8/21 anonim válasza:
130% körül - többen vissza is mennének, hogy újra lemondjanak róla.
9/21 anonim válasza:
Ne anyagi jólétet adjanak,hanem munkahelyeket tisztességes fizetésért és megfizethető energia illetve élelmiszerárakat.Ha ezt kézzelfoghatóan és érezhetően megadná a kormány,akkor nagy ívben letojnám a szavazati jogomat,felőlem akárki lehet kormányon,ha rendbe tudja szedni ezt a sz*rgödröt és élhetőbbé tenni.Lehet hogy nem szép dolog ez így,de szerintem mindenkinek a saját és családja szükségletei a legfontosabbak.Mert a sok vérszívó politikussal ellentétben én nem milliomos akarok lenni,csak kijönni a havi fizetésemből úgy,hogy ne azon kelljen sakkoznom minden hónapban,hogy mire futja és mire nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!