Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik szavazótábora is...

A Jobbik szavazótábora is itthagyja az országot?

Figyelt kérdés

A Tárki felmérése szerint a Jobbik szavazóinak 32%-gondolkozik azon, hogy itthagyja az országot, és külföldre költözik. Csak nekem tűnik ez a gyakran hangoztatott "itt élned s halnod kell" szellemével ellentétesnek?

[link]

2012. máj. 25. 00:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Hajrá, irány nyugatra mosogatófiúnak, bébiszitternek, teddide-teddoda-legénynek/leánynak! És tessék csak minden fórumon fikázni ezt az országot, ami annál szegényebb lesz, minél többen elhagyják, és tessék csak turbómagyarozni Vörösmarty Mihályt ("itt élned, halnod kell") és mindazokat, akik - pártállástól függetlenül - ragaszkodnak a hazájukhoz. Talán így könnyebb elviselni a(z itteni viszonyokhoz képest) jól fizetett rabszolgaságot.
2012. máj. 25. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Már bocsánat, de akinek értékes szakmája, diplomája van, és beszéli a nyelvet is, az nem mosogatófiúnak áll, hanem elhelyezkedik a végzettségének megfelelően. Mint én is. Nem is vagyok rabszolga, sem jöttment, és ha a hátam mögött bárki is ezt gondolja, az legyen az ő baja. Engem nem érdekel.
2012. máj. 25. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy igazi hazaszerető jobbikos nem megy ki. Hanem itthon dolgozik a haza felemelkedéséért. Nehogy már csupán azért, mert kinn talán jobban él, nem segít a hazájának. Akkor amit eddig mondtak, az mind hazugság volt? Köpönyegforgatók.
2012. máj. 25. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez most megint egy provokatív kérdés. Az igazság az, hogy Vörösmarty minden magyarhoz intézte szavait, függetlenül attól, ki milyen politikai beállítottságú.

Tehát nem az a szomorú, hogy a Jobbikra szavazó fiatalok egy része is el akarja hagyni az országot, hanem az, hogy egyre többen vannak azok, akik erre kényszerülnek egy jobb élet reményében.

2012. máj. 25. 17:52
 15/18 A kérdező kommentje:

17:52!

Igen, provokatív volt a kérdés, mert annak szántam. Valóban igaz, hogy Vörösmarty mindenkinek szánta ezeket a szavakat, csak általában a Jobbikosok kellnek ki hangosan azellen, az emberek bármilyen okból is kimenjenek külföldre (kivéve ha más vallásúak vagy bőrszínűek), akár legyen az családi vagy személyes boldogulás. Így viszont ez eléggé képmutató magatartásnak tűnik.

2012. máj. 25. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Arról van szó, hogy sem a jobbikos, sem az mszp-s, sem az lmp-s, sem pedig a fideszes nem azért hagyja el az országot, mert nem szereti a hazáját, hanem azért, mert nem lát esélyt itthon a boldogulásra.

Ha valaki viszont esetleg mégiscsak azért megy el, mert utálja az itthoni légkört, az legyen is megvetendő, de ne csak egy jobbikos számára.

2012. máj. 25. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem pátszimpátiától függ hanem attól, hogy a Fidesz még mit nem akar kifojtani a fizetésből ha itthon nem meggy más hol kell lakni mert sajnos ez az igazság.
2012. máj. 25. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem hagyjuk itt SOHA!
2012. máj. 28. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!