Kell nekünk az SZDSZ?
Figyelt kérdés
Miért igen és miért nem?2009. jún. 29. 08:21
1/11 anonim válasza:
Nekem nem. Sokmindent tönkretettek liberalizmus címen!
2/11 anonim válasza:
Nem. Elég abból, hogy egy fénykorában 5,5-6%-os törpepárt tartja kezében az országot, zsarolja az egész parlamentet.
3/11 anonim válasza:
már rég el kellett volna törölni.Elég baj hogy még mindig ott élősködnek és kapják a jó fizetést!! tehát a válaszom NEM !!! NEM KELL MÁR SENKINEK!!!!!
Ja és arra is kíváncsi lennék hogy ki mit írna rá ha azt kérdeznéd hogy kell e az MSZP vagy FIDESZ mert ők is csak a lóvét szedik lehazudják a csillagos eget és az országért meg semmit se tesznek!!
4/11 anonim válasza:
Az szdsz már csak egy, papíron létező fantompárt!
6/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ki pontozott le mindenkit!?
7/11 anonim válasza:
09:01-nek
Én már csak a Jobbikban bízok, másban nem is lehet, csak abban reménykedem, hogy ők tényleg azt fogják csinálni, amit mondanak és nem olyan ál-jobboldal mint a Fidesz. De ha ők is csak szájkaratésok, akkor szerintem lehet csomagolni.
8/11 anonim válasza:
Nem, de az MSZP, a Fidesz és az MDF se kell. Hisztis pisisek mind. Végre felnőttek kellenének.
9/11 anonim válasza:
Mint egy púp a hátunkra.És akkor még finoman fejeztem ki magamat.
10/11 anonim válasza:
Egyértelműen,NEM. Mert liberalizmus címen támogatják a nemzeti vagyon szétrablását,az ország eladósítását,nemzeti hagyományok eltörlését,oktatás lezüllesztését.....stb.Ilyen pártra nincs szüksége Magyarországnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!