Mi az oka az antiszemitizmus terjedésének és milyen csatornán terjed főleg?
"De azért pároljuk a palesztínokat "
Nem palesztínok, hanem palesztinok. A palesztin egy szemita nép szóval akkor nem pártold őket, hanem gyűlöld.
"amit írsz, színtiszta demagóg szöveg."
A demagóg szövegből a jobbik pártprogramot csinált. Mellesleg nézd meg milyen emberek az antiszemiták. Perifériára sodródott alakok.
"A demagóg szövegből a jobbik pártprogramot csinált."
- És te pontosan ugyanazt csinálod, mint ők. Ugyanannak a drótnak a másik vége vagy.
"Mellesleg nézd meg milyen emberek az antiszemiták. Perifériára sodródott alakok."
- Igen? Mi az antiszemitizmus? A zsidókkal szembeni kritikák megfogalmazása? Amiket én leírtam, az antiszemita volt?
Akkor antiszemita volt Széchenyi, Kossuth, Vörösmarty, Kölcsey, Liszt, Voltaire, Mária Terézia, Luther Márton, Bonaparte Napoleon.
Sőt, George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson - nofene, a szabad világ honatyái is náczikok voltak??
Nyomod a sablon szöveget, hogy aki "antiszemita", az csak valami csöves, alkoholista munkanélküli trehány lehet, eszedbe sem jut, hogy esetleg jogosan a kritikák, és mondjuk elolvasd, amiket írtam. Könnyebb az egészet egy "antiszemita" jelzővel lerázni magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!