Az emberek miért háborodnak fel azon, amit az aktuális kormány művel?
Figyelt kérdés
Hiszen pontosan tudták hogy jó szar lesz.2012. máj. 23. 12:14
11/14 doboszoli válasza:
Utolsó, most ezzel jól nem mondtál semmit...
12/14 anonim válasza:
doboszoli:
Arra a kérdésre, hogy "Az emberek miért háborodnak fel azon, amit az aktuális kormány művel?" azt a választ adtam, hogy "Mert vannak, akiknek semmi se jó".
Vagy csak én vagyok ennyi balfasszal körülvéve, akik azon morgolódnak egész nap, amit úgyse tudnak változtatni, ahelyett, hogy azzal foglakoznának, amit meg tudnak?
13/14 anonim válasza:
"ahelyett, hogy azzal foglakoznának, amit meg tudnak?"
Az a vicc, hogy ezen pont tudtunk volna változtatni, ha kicsit is gondolkodunk. Most megint utólag vagyunk okosak sajnos, nem tanulunk a saját kárunkon sem. :DD
14/14 anonim válasza:
Mert a sok szarf*szú nem a Fideszre szavazott hanem az MSZP,MDF,SZDSZ ellen és ez lett a vége, hogy még ez a Zsidesz/Fizess nevű párt is nyert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!