Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnéd ha így lenne?

Szeretnéd ha így lenne?

Figyelt kérdés
Ha a Fidesz tejhatalmulag uralkodna? Ha a saját törvényeit évtizedeken át lenyomnák a torkodon? Ha csak gazdagok és szegények léteznének és megszűnne a középréteg? Ha csak a gazdag gyereke tanulhatna a szegényé meg nem? Ha csak a gazdag gyógyulhatna mert a szegénynek nincsen pénze gyógyszerre? Ha a gazdag gazdagabb a szegény szegényebb legyen? Szeretnél látni éhező gyermekeket? Szeretnél látni szegénységet? Szeretnél munkanélküli lenni? Szeretnél hajléktalan lenni? Mert én nem! Ha továbbra is a Fidesz,Mszp fog felváltva uralkodni ez a jövő vár Magyarországra! Amerika és német segget nyaló politikusok,akik napról napra gazdagabbak míg vannak,akik éheznek az elmúlt 22 év hibái miatt!
2012. máj. 22. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem fog váltakozni a Fidesz-MSZp. már csak azon okból sem, hogy nem lesz aki a fideszt letaszítsa. ugyanis ha nép fele szavaz ellenük, az a fél nem egy pártra fog szavazni hanem megosztva pl: LMP, JOBBIK, MSZP...stb...és éppen emiatt nem lehet kiütni majd őket....esetleg egy jó kis összefogás és elkergetni őket...de ez nálunk ilyen nem lesz.

én 36 éves vagyok és most, az utóbbi fél évben nem látom a jövőt :(

2012. máj. 22. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretném, ha megszabadulnánk végre a Fidesztől és az MSZP-től, de annyira erősen kiépültek a kapcsolataik (meg gondolom az emberek is megszokták őket és félnek az újtól), hogy ismét MSZP-Fidesz között fog eldőlni a szavazás. Én mindenesetre most először elmegyek szavazni, hogy megmentsem az országot az mszp-től, a fidesztől, a jobbiktól, a kdnp-től és a dk-tól. Nem sok választási lehetőség maradt, remélem felbukkan valami új párt 2014-ig.
2012. máj. 22. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki szeretné??:)
2012. máj. 22. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:
2. beíró! inkább ne menj el szavazni! Haszontalan időtöltés.
2012. máj. 22. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért, az LMP fenyegetést jelent bármelyik felsorolt pártra? Nyugodj meg, nem ezen az egy szavazaton fog múlni a pártod győzelme:)
2012. máj. 22. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez azért rendesen kampányízűre sikerült. Meg egy iciripicirit demagógra is. Van még két év, várj vele, ha túl hamar kezded, megtörik a lendület. :)
2012. máj. 22. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Na, fogod ezt a kisregényt kedves kérdező amit írtál, kicseréled bent a párt nevét bármire és ugyan úgy nem lesz a válasz. Mi értelme van ennek a kérdésnek most komolyan? Tegyek fel én is ilyen kérdést, hogy "Szeretsz sz.rt enni?"?
2012. máj. 22. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:
populista, demagóg gondolatok jelennek meg a kérdés bővebb leírásában, kedvetlen kérdező.
2012. máj. 23. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Ráadásul tejhatalmat vízionál. Belegondolni is szörnyű.

Sööööört! :)

2012. máj. 23. 00:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Megtiszteltek egy privát üzenettel, kicsit moderálom:

Az üzenet küldője: Kosztum Kosztum

Az üzenet szövege: Csak ennyi a válaszom: a k*rva anyád!

2012. máj. 23. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!