Ha nem nemzek gyereket akkor nem kapok nyugdíjat?
Figyelt kérdés
És ezt tudva hogy nem less gyerekem x ok miatt ettől még vonni fogják a nyugdíjjárulékot és öregkoromra munkában fogok megdögleni?? Felháborító.2012. máj. 22. 16:35
1/4 anonim válasza:
Remélem ez csak az egyik ötletelés és nem valósul meg.
2/4 anonim válasza:
Addigra sok víz le fog még folyni a Dunán. Vagyis, kormányok fognak jönni-menni és mindegyiknek lesz valami agyament ötlete. Először én is leblokkoltam, mikor meghallottam, de most már nem veszem annyira komolyan. Te se tedd, csak idegesíted magad miatta.
3/4 CMD válasza:
Már nem azért, de hány fasság volt a politika történelmében, ami húúú, de felháborító, aztán nem lett belőle semmi? Rengeteg.
Egyébként meg a médiának köszönhetjük az egészet. Szépen becsomagolják botránkoztató módba, meg itt-ott kicsit megmismásolják, belevisznek valami egyszerű, de felháborító vonalat, hogy a proli is megértse, aztán csá.
4/4 anonim válasza:
CMD a hozzászólásod egyáltalán nem hatott megnyugtatóan, ugyanis az ötletelések nagy részét valóban megcsinálta a fidesz (egykulcsostól az egészségügyi "reform"ig), pedig ezeknél is mindig azt hittük, hogy csak túloz meg riogat a média aztán tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!