Van itt ilyen aki az 1kulcsos adó miatt csinált gyereket?
Mudra Lav: a kulcs minek?
Nem akarlak megsérteni,csak a kulcsról eszembe jutott egy régi vicc.
Két ismerős összetalálkozik. Az egyik boldogan újságolja,hogy csináltatott a feleségének egy erényövet,aminek a kulcsát állandóan magával hordja. Így az asszony nem tudja majd megcsalni.
A másik : bolond vagy te,komám. A feleséged kövér és iszonyúan ronda is. Nincs épeszű férfi,akivel megcsalhatna.
A férj válasza: ezt tudom én is,de este olyan jól esik azt mondani,hogy elvesztettem a kulcsot.
"Ti nem erre szoktatok b@szni otthon? Én mindig kiteszem az ágy mellé az adóbevallásomat, meg egy képet matolcsyról, meg teszek elé egy kulcsot is."
Nagyon remélem, hogy a Nemzeti Alaptörvény ki van plakátozva az ágyatok fölött, közvetlenül a feszület alatt!!!
Aztán ha összejött a gyerek, akkor annak is lehet plakátot tennie a bölcsője fölé tenni, a zenélő kis forgó pedig a Székely Himnuszt játssza, a kis forgó figurák pedig rackajuh és puli legyenek!!
Ez a minimum, enélkül nem is lehet senkiből igaz magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!