Vélemény Kovács László tettéről?
Pincérként dolgoztam és évekkel ezelőtt az MSZP-s Kovács László épp egyik aktuális 20 éves kur..vájával jött az egyik budapesti villába, ahol éppen dolgoztam.
Nagyon nagyvonalú volt, 2 napra 50 ezer forint borravalót adott az adófizetők pénzéből, ám ami a pofátlanság teteje: Budapestről adott rádió interjút a nője mellől úgy, mintha épp külföldön lenne és számolna be a napjáról, mit is tett az ország érdekében.
Persze ez akkor hétpecsétes titok volt, de mégis úgy érzem, kérdőre lehetne vonni őt ezért, hiszen nyilván nem először tett ilyet.
Pedig sajnos igaz a történet, de miért is kéne itt bizonygatnom. Kedves Pedro, honnan veszed, hogy egy rádiós interjúhoz 20-25 ember vonul ki? :) ekkora ökörséget már régen olvastam, ne is haragudj.
Tévedés, nem a borravalónak nem örültem, csupán felháborított, milyen "nagylelkű" az adófizetők pénzéből, miközben a fél ország éhezik. Az, hogy 20 éves nőket dönt le, szerintem nem politikushoz méltó, már a családjára is tekintettel, ezzel a vén b..zival ha egy mezei kőműves lenne, az életben nem állnának szóba még az átlag korabeli nők sem. Körbe van ő védve rendesen a médiától, az is csak pár éve derült ugye ki, hogy a Deutsch Tomikát meztelenül, bedrogozva hozták ki a testőrei egy belvárosi házibuliból egy szál pokrócba tekerve.
Ezek az emberek nem méltók arra, hogy minket képviseljenek semmilyen formában.
Persze nem érzek késztetést arra, hogy jelentgessek bulvár újságoknak, vagy ellenzéki politikusoknak, mert felfordul a gyomrom azoktól is.
Tévedés, nem a borravalónak nem örültem, csupán felháborított, milyen "nagylelkű" az adófizetők pénzéből, miközben a fél ország éhezik. Az, hogy 20 éves nőket dönt le, szerintem nem politikushoz méltó, már a családjára is tekintettel, ezzel a vén b..zival ha egy mezei kőműves lenne, az életben nem állnának szóba még az átlag korabeli nők sem.
Mondtam. Ő legalább adott. Például Szegedi Csanád az EU-ban 3-4 millió forintot keres havonta mint képviselő (eközben papol arról h az EU rossz lépjünk ki) é, és mind említettem: ő még borravalót se adott - vagy legalábbis olyan elenyészőt, hogy meg se jegyeztük - .
Az meg nem a politikusok kiváltsága hogy idős létére fiatal barátnő, ez inkább a pénzes embereké, és szerintem inkább a nőről állít ki szegénységi bizonyítványt, mint Kovács Lászlóról.
"honnan veszed, hogy egy rádiós interjúhoz 20-25 ember vonul ki? :) ekkora ökörséget már régen olvastam, ne is haragudj. "
Nekünk az elmúlt 20 évben többször is volt rádiós szereplésünk, különböző adóknál. Mivel elég kis cég voltunk, meglehetősen közelről volt alkalmam szemügyre venni az egyes stábokat. És (hiszed vagy nem) meg is tudtam számolni őket.
Nem hiszem, hogy egy ismert politikushoz kecesebben mentek volna...
"milyen "nagylelkű" az adófizetők pénzéből, miközben a fél ország éhezik."
Kapott FIZETÉST (és az most tök mindegy, hogy megérdemelte, vagy nem). A borravalót a saját fizetéséből adta.
Persze, mondhatod, hogy a fizetését az adófizetők pénzéből kapta, de ilyen alapon ez igaz bármelyik vállalkozóra (meg annak az alkalmazottjaira), akik állami megrendelésre dolgoznak. Szóval ez így csak célzatos belemagyarázás.
"hogy 20 éves nőket dönt le, szerintem nem politikushoz méltó,..."
Ezzel egyetértek. (Persze ha igaz...)
És nem politikushoz sem méltó.
Senkihez sem méltó.
Mégis sokan megteszik.
"Ezek az emberek nem méltók arra, hogy minket képviseljenek semmilyen formában. "
Ezzel is egyetértek.
De látod, MÉGIS megválasztották őket...
"Persze nem érzek késztetést arra, hogy jelentgessek bulvár újságoknak, vagy ellenzéki politikusoknak, mert felfordul a gyomrom azoktól is."
Ezt is meg tudom érteni. :-D
Viszont te meg azt értsd meg, hogy a sztori amit előadtál azért eléggé gyengén alátámasztottnak tűnik, főleg azok miatt, amit fentebb is írtam:
NEM HISZEM EL, hogy egy ilyen eseményt, egy ilyen magas labdát kihagyott volna a média... Elég, ha két ember bizonyítja....
Pedro
"Ez már csak hiba keresés.. Adott borravalót, ami becsülendő akkor is, ha nem feltétlen dolgozott meg azért a pénzért, mert nagyon sokan még ennyire se képesek, és legalább nem volt schmutzig. "
Az adófizetőktől összelapátolt fizetéséből( amiért -ezek szerint - meg sem dolgozott) nagy borravalót adni nem gavallérság:)
(szcs egyébként az ep-től kap fizut)
Az adófizetőktől összelapátolt fizetéséből( amiért -ezek szerint - meg sem dolgozott) nagy borravalót adni nem gavallérság:)
(szcs egyébként az ep-től kap fizut)
Én nem tudom hogy megdolgozott-e érte, vagy sem. De a saját fizetéséből adott borravalót. Nem azt mondom hogy most nézzünk fel rá, csak nehogy már ez legyen a gond.
A logikátokat követve az állami szférában dolgozók akkor nem adhatnak borravalót, mert az adóforintokból van az ő fizetésük is? Remek.
És Szegedi Csanád tényleg az EP-től kap fizetést, ennek ellenére ő még 500 forintot se adott, nem hogy 50 ezret. Mint írtam, nem ez alapján kell megítélni valakit, hogy adott-e vagy sem. Csak a kérdező példáját kiegészíteni hivatott ez a Szegedi Csanádos példa. Nem sértődtünk meg rá, nem vártuk el, engem teljesen hidegen is hagyott hogy éppen ott van előttem.
A kérdező szerintem kamuzik, ha meg nem , akkor meg már máshol nem tud belekötni a dolgokba, mint ott hogy hány éves a barátnője valakinek, vagy hogy mennyi pénzt adott borravalóként.
"A logikátokat követve az állami szférában dolgozók akkor nem adhatnak borravalót, mert az adóforintokból van az ő fizetésük is? Remek. "
Adhat, de ettől nem fogok rájuk "istenként" tekinteni, hogy hú de q*va jó fej volt:).
Ahogy szcs-t sem fogom lesmucigozni azért, mert nem tömte tele a pincér zsebét ( kifizette, ami jár). Lehet, hogy a "borravalóra-valóból" titokban jótékonykodik:DD
Amúgy abban egyetértünk - még egyszer mondom- hogy KL-nek nem ez a legnagyobb bűne.
Adhat, de ettől nem fogok rájuk "istenként" tekinteni, hogy hú de q*va jó fej volt:).
Tehát szerinted az állami szférában dolgozók nem dolgoznak meg a pénzükért, hanem az adófizetők pénzéből élnek? Mert nekem kb ez jött le ebből a logikából.
"Én nem tudom hogy megdolgozott-e érte, vagy sem. De a saját fizetéséből adott borravalót."
Vagy igen, vagy nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!