Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemény Kovács László tettéről?

Vélemény Kovács László tettéről?

Figyelt kérdés

Pincérként dolgoztam és évekkel ezelőtt az MSZP-s Kovács László épp egyik aktuális 20 éves kur..vájával jött az egyik budapesti villába, ahol éppen dolgoztam.

Nagyon nagyvonalú volt, 2 napra 50 ezer forint borravalót adott az adófizetők pénzéből, ám ami a pofátlanság teteje: Budapestről adott rádió interjút a nője mellől úgy, mintha épp külföldön lenne és számolna be a napjáról, mit is tett az ország érdekében.

Persze ez akkor hétpecsétes titok volt, de mégis úgy érzem, kérdőre lehetne vonni őt ezért, hiszen nyilván nem először tett ilyet.

2012. máj. 21. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
És mégis mi lenne szerinted, én ismerek egyet, aki több száz milliót nyúlt le, a főnöke már volt bent, őt előléptették, ja és a neje kint prosti. Szerintem a társaság fele ilyen.
2012. máj. 21. 14:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Hangoztatják a hírekben, hogy xy ide meg oda parkolt, húúú mekkora dolog, de egy ilyen hírre azért biztos páran odakapnák a fejüket és elgondolkoznának, milyen embernek adtak bizalmat. Én sorra buktatnám le ezeket a csaló gengsztereket, túlságosan pofátlanok és méltatlanok a posztjukra.
2012. máj. 21. 14:08
 3/19 Shai-Hulud ***** válasza:
85%

És ezt vajon miért nem évekkel ezelőtt tetted szóvá?

Érdekes, hogy ez csak úgy spontán eszedbe jutott, több mint két évvel azután, hogy az MSZP megbukott....

Egy ilyen interjú (főleg, ha a rádiósok kint voltak) nem maradhatott volna titokban. Egy stáb sok emberből (20-25 fő) áll, azok közül biztos, hogy valaki már régen nyilatkozott volna a Hír TV-nek, vagy az Echo-nak, amerlyek örömmel fogadtak volna egy ekkora gumicsontot.

Valahogy nincs valóság-szaga a történetednek.

A többi dolog amiket elmondasz, teljesen érdektelen (20 éves csajjal jött - na és? Neki sem tiltja a törvény...), vagy pedig ferdítés ("borravalót adott az adófizetők pénzéből" - nem, a SAJÁT pénzéből adott borravalót, volt neki fizetése, sokkal jobb mint a tiéd).

Szóval szerintem egyszerűen NEM IGAZ a történeted.

Pedro

2012. máj. 21. 14:11
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen Kovács László féle őskomcsikkal csak egy dolgot lehet tenni: meg kell várni, amíg kihalnak.
2012. máj. 21. 14:12
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Pedro, simán elhiszem, az első vagyok, jól ismerem, a ma elég magas poszton lévő miniszter feleségét, tudnék mesélni.
2012. máj. 21. 14:13
 6/19 Shai-Hulud ***** válasza:
96%

Bocs, ha nem látszott volna abból amit írtam: Nem azért tartom valószínűtlennek, mert Kovács László annyira becsület bajnoka lenne, belőle ezt amúgy simán kinézném.

Ami miatt nem nagyon tudom elhinni, hogy a már sok éve tartó politikai légkörben egy ilyen cselekményt az ellenzék már régen elefánt nagyságúra felfújt volna.

Egy kivonuló rádió stáb minimum 20 emberből áll, többször volt alkalmam látni ilyet. ELKÉPZELHETETLEN, hogy egy ekkora társulatból egyetlen ember sem szólta volna el magát, hogy egy sem adta volna hírül az ellenzéknek, hogy mi is történt.

Tehát NEM a "mindenre alkalmas" Kovácsot akarom védeni, hanem az itt leírt történetet tartom valószerűtlennek, akárki is volt benne a főszereplő.

Pedro

2012. máj. 21. 14:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen mindennapos dolgoktól már ki sem nyílik a bicska a zsebemben. Különben szarrá lenne marcangolva a combom.
2012. máj. 21. 14:29
 8/19 bumbi02 ***** válasza:

Már ez is baj hogy borravalót adott?

Példának okáért, mikor Szegedi Csanád abban szállodában volt mint ahol dolgoztam, nem emlékszem rá hogy ilyen nagy összegben adott volna borravalót (sőt, arra se emlékszem hogy adott-e egyáltalán valakinek borravalót.) Természetesen nem lehet elvárni, mivel borravalót nem kötelező adni, csak ha már íy kiemelted hogy Kovács LÁszló pofátlan módon még borravalót is adott, akkor gondoltam elmesélem.

Amúgy Pedro véleményét osztom, kissé sántít a dolog egykét helyen.

2012. máj. 21. 15:30
 9/19 anonim ***** válasza:

"nem, a SAJÁT pénzéből adott borravalót, volt neki fizetése, sokkal jobb mint a tiéd".

És az a q*va nagy fizetése szerinted honnan van?

Amúgy persze fincsik az ilyen bulvárízű csemegék, de KL-nek szerintem nem ez a legnagyobb bűne.

Én inkább azokkal foglalkoznék.

Esetleg egy külön topic?:)

2012. máj. 21. 18:50
 10/19 bumbi02 ***** válasza:

És az a q*va nagy fizetése szerinted honnan van?

Ez már csak hiba keresés.. Adott borravalót, ami becsülendő akkor is, ha nem feltétlen dolgozott meg azért a pénzért, mert nagyon sokan még ennyire se képesek, és legalább nem volt schmutzig.

+ Utolsóval annyit egyet értek, hogy sok politikust annyi mindenért lehetne szidni, miért mindig a legszánalmasabb próbálkozásokkal kell őket "lejáratni"? (pl ez, hogy borravalót adott a pofátlan, és 20 éves a barátnője, vagy akár az olyanok hogy tilosba parkolt egy képviselő stb..)

2012. máj. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!