Matolcsy miben hitt mikor azt mondta, hogy Magyarország Európa éllovasa?
"Csak a csődközeli görögök és portugálok vannak mögöttünk a növekedésben. Matolcsy György szerint példa nélküli, amit csinálunk. A reálbérek estek, a söralátét adóbevallás szinte nincs, de új adó van."
Gondolom, valami jóféle tudatmódosító hatása alatt állhatott, meg a hallgató közönsége is, ha nem röhögték ki, és nem zúdultak fel.
Amíg a hallgatóság bólogat, tapsol, addig a szónok meggyőződése az lesz, hogy ő okos, és igaza van.
Tetszik érteni...?!
"Magyarország azzal lehetne Európa egyik éllovasa, ha 2013-ban szépen kilépünk a 2014-re bedöglő Európai Unióból és aki ezt tagadja az nem éppen épp ész ember."
Azzal pont nem. Rengeteg piac bezárulna.
"Nem az európai piac körből mondtam te eszetlen hanem az Unióból.....Ukrajnába nem adunk i árut vagy mi? Én pl. 2004-2006-ban Horvátországban is láttam Magyar terméket az Eu belépés után."
És mi van a nyugati piaccal? A legtöbb terméket oda exportáljuk.
Kérdező: az hogy mit gondolt, nézőpont kérdése.
És hát Matolcsy NÉZŐpontja nem biztos, hogy ugyanaz mint mindenki másé:)
A csodában.
Bár a lovasok ma is meg vannak, csak a lovak döglenek éhen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!