Szerintetek hogy reagálna rá Orbán, ha megjelenne az országban egy olyan vallási fanatikus szekta, akik Orbánt tekintik Istennek, mint Észak-Koreában Kim Ir Szen-t?
06:37
Ez ugye a fideszes demokrácia? Aki ellenkező véleményen van, az fogja be... igaz? Hááát... gratula és ülj előre!
"Ez ugye a fideszes demokrácia? Aki ellenkező véleményen van, az fogja be... igaz? Hááát... gratula és ülj előre!"
Valamilyen okból törölték de leírom még egyszer: ez Széchenyi idézet, te kis... proletár :)
13:50
Az idézeted egyes szám első személyben íródott. Mivel Te idézted, ezért saját magadra érvényes. Öngól!
Felőlem pedig proletározzhatsz is, ha Neked a személyeskedésben merül ki az összes mondandód...
"Az idézeted egyes szám első személyben íródott. Mivel Te idézted, ezért saját magadra érvényes. Öngól!"
Nem öngól, csupán te vagy funkcionális analfabéta.
"Felőlem pedig proletározzhatsz is, ha Neked a személyeskedésben merül ki az összes mondandód..."
Ahogy ismerlek a válaszaid alapján veled máshogy nem lehet :D
18:02
"Nem öngól, csupán te vagy funkcionális analfabéta."
De biza' egy óriási öngól volt a'!
A "funkcionális analfabéta" kifejezést is kiguglizhattad volna, különben tisztában lennél a jelentésével.
"Ahogy ismerlek a válaszaid alapján veled máshogy nem lehet :D"
Én viszont nem ismerlek, mert egy névtelen oldalon is a sötétben bújkálva kommentelgetsz. Te az én válaszaimat bármikor vissza tudod nézni, szembesíteni is tudsz vele. Ám én Téged mikor tudlak visszakövetni, ha még a nickneved sem vállalod? Tehát akkor ki is a pejoratív értelemben vett proli?
Lezártnak tartom a további "beszélgetést" Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!