Azt hallani, hogy az MSZP lehet be sem jut a parlamentbe? Ez előfordulhat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 08:10
1/12 anonim válasza:
Ezt én nem tudom elképzelni, mert még mindig akad elengendő számú őskomenyista / nyugdíjas / megvezetett cigány aki rájuk szavaz, meg most csinálnak egy megújulást (mindent rákennek Gurcsányra aztán kidobják a pártból), aztán a butaparasztnak ez már tiszta lapnak számít! Úgyhogy a rendszerváltáskori büdös MSZMP hernyóból pillangóvá avanzsált MSZP pillangó most rakja a petéit... :)
4/12 anonim válasza:
nem valószínű.Van még elég sok elmebeteg akik ezeknek a sok balhék ellenére is rájuk szavaznak.Szerintem még egy darabig maradnak de remélem hogy már nem ők kerülnek ismét a trónra.Már az mszp elég rég elkúrta és az lenne a legjobb ha most hagynák abba a gyönyörű karrierjüket és nem kavarnák tovább a sz.rt.
5/12 anonim válasza:
A fidesz és az mszp bent lesz. az szdsz majdnem biztos, hogy nem. a jobbik határeset. a többi teljesen képlékeny.
6/12 anonim válasza:
Ez az MSZMP-s gondolat az elején nagyon találó volt. :)
Azért persze nem minden MSZP-sel van gond, de pl. akik MSZMP tagok voltak vagy/és besúgók a régi rendszerben, azoknak tisztességből vissza kellett volna vonulniuk.
A kérdésre a válaszom:
Az MSZP szerintem (is) még be fog kerülni.
7/12 anonim válasza:
Én annak örülnék, ha a jelenlegi összes parlamenti párt kiesne, de ez sajnos nem fog megtörténni, a 2 nagy biztos marad még. Bár, ha kiesik mind a 4, akkor pezsgőt bontok. :-)
8/12 ceri válasza:
Biztos, hogy bekerülnek.
Emlékezzetek 90-re. Kb ugyanígy állt az MSZP, mert azoknak a legnagyobb része, akik rájuk szoktak szavazni, nem valami jellemerős, öntudatos emberek. Majd egy pár virslivel meg 1 korsó sörrel megveszik őket újra. Bugris emberek mindíg lesznek.
9/12 anonim válasza:
Teljesen elképzelhető.A kutatások szerint van ahol a 10% ot alig érik el.
10/12 anonim válasza:
Nem fordulhat elő ez 100 % Az mszp fidesz mdf és a jobbik fog bejutni a parlamentbe a következő választásokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!