WTF? Tényleg 42%-os volt a magyar gdp növekedése 1965-ben? Mi volt akkor?
2012. máj. 14. 21:01
1/8 anonim válasza:
"Mi volt akkor?"
Statisztikák teljes körű kozmetikázása.
2/8 anonim válasza:
Na, erre holnap rákérdezek egy káeurópa szakértő cimborámnál.
3/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi leszek,Kaglieri. Éltem akkor,és a Nemzeti Bankban dolgoztam,és eléggé beleláttam a vállalatok, Tsze-k,ÁG--k gazdálkodására. Abban az évben mentem férjhez,de nem semmire nem emlékszememlékszem,ami ezt a magas növekedést indokolhatta volna
4/8 anonim válasza:
Az ismerősöm szerint valaki elírt egy tizedesvesszőt, kizártnak tartja.
5/8 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Utána kell nézni :)
Én megtettem és abban az évben az előtte és utána tendenciózus 4-5-6%-os növekedés helyett 0,4%-os volt a GDP növekedésünk. Vagyis valóban eggyel arrébb kellett volna tenni a vesszőt de a rossz irányba tolták.
6/8 anonim válasza:
Nem akkor indult a termelés a mol finomítójában?
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
55
Ez önmagában nem dobhatja meg negyvenkét százalékkal a fejlődést. Sőt, még "csak" néggyel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!