Mit lehetne csinálni, hogy megállítsuk a fasiszta neonácik térnyerését?
Bocs, de azt sose hallottad, hogy a harmadik birodalomban vallott árja elmélet szerint árjáknak minősültek a sárga japánok, a sárgásbarna indiai brahman kaszthoz tartozók és az arab beduinok is?
És igen a fehérek között pedig a saját német fajtájukat pl, minden európai nép fölé helyezték, de amit te Hitleristaként írsz a kommentedben az az egyszerű fehér rasszizmus, mint pl. a Hitler előtt már sok évtizeddel létező amerikai KU-Klux-Klán...
Már megint mekkora sületlenség?
Hol van itt olyan tömegű fasizmus amitől félni kellene, és mit kell megálítani?
Sok nemzeti radikáális van mert ilyen a helyzet, de ezeknek is csak 0.% uk fasisztoid és ezeket sem neveznám fasisztának.Kell ma már egy egészséges nemzet tudat és aki a nemztben mint a kárpátmedencében gondolkodik az nem fasiszta csak kezd kinyílni vagy már ki nyíllt a szeme. ( fenyő)
Kérdező, Te tényleg provokátor vagy...
Ha finomabban csinálnád, akkor kevésbé tűnne fel és több hatásod lehetne...
Értem...
Jó tudni, hogy mi is? Ja igen! Kisnyilas vagyok!
Csak azért, mert kívülről nézve a vitát, azt látom, hogy direkt használsz olyan szavakat, mint pl. az utolsó "turulpapagáj".
Hátha jön egy kis indulat valaki részéről és aztán lehet háborogni, meg fasisztázni?
Bár ahogy elnézem, minden indulat nélküli megállapításomra te kapásból le "kisnyilasoztál", tehát az se számít, ha nem jön indulat, Te majd gerjesztesz, hátha elszáll valaki agya és aztán jöhet a síránkozás a fasiszta Magyarországról!
Kérd meg valamelyik haverod, hogy kezdjen gyalázkodni meg zsidózni meg mit tudom én, hogy mit még, aztán boldogan általánosítgathatsz tovább!
Csak azért, mert egy provokátornak legyen "B" terve is!
1. A turul nem papagáj. Még csak nem is hasonlít rá (akkor sem, ha az egyik, velünk jó viszonyt ápoló szomszéd országban így hívták)
2. A turul nem náci jelkép. Képzeld, már az Árpád-korban is használták (bár szerintem azt is meg tudod magyarázni, hogy akkoriban mindenki náci volt).
3. Az Árpád-sávos pajzs, zászló szintén nem náci jelkép. Csak éppen használták a nyilasok is. De ha jobban utánanéznél a témának, rájöhetnél, hogy például a horogkereszt (szvasztika) sem Hitler agyszüleménye volt.
4. Javaslom az általános iskola alsó tagozatának befejezését (a 8 évfolyam, lássuk be, kicsit sok lenne), illetőleg a kereskedelmi csatornák nézésével és a különböző idegbeteg magazinok olvasásával töltött idő csökkentését. Jót tenne a szellemi szintednek.
Kérdező!
Tudod, hogy a turulmadarat a nyilasok is felvették a jelképeik közé, ezért szerinted már náci jelkép, hiába egy ezer éves jelkép amúgy...
Tudtad, hogy Hitlerék késsel-villával ettek?
Szóval akkor a logikád szerint a késsel villával evés náci dolog, ugye? Hiába, hogy már előttük több száz évvel mások is ettek úgy, mióta ők is úgy ettek, az egy náci dolog lett...
Téged még minden nap kiengednek?
1. olyan hogy fasiszta neonáci, nincs. Külön-külön vannak. Ez olyan baromság mintha pl. azt mondanám bolsevik kommunista.
2. csinálja mit akarsz nem tudom de szerintem nem kell magállítani őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!