Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne csinálni, hogy...

Mit lehetne csinálni, hogy megállítsuk a fasiszta neonácik térnyerését?

Figyelt kérdés
Gondolok itt ezekre: bnp, jobbik, npd, gárda, őrsereg, pax hungarica, magyar nemzeti arcvonal, magyarok nyilai...
2009. jún. 25. 21:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de azt sose hallottad, hogy a harmadik birodalomban vallott árja elmélet szerint árjáknak minősültek a sárga japánok, a sárgásbarna indiai brahman kaszthoz tartozók és az arab beduinok is?

És igen a fehérek között pedig a saját német fajtájukat pl, minden európai nép fölé helyezték, de amit te Hitleristaként írsz a kommentedben az az egyszerű fehér rasszizmus, mint pl. a Hitler előtt már sok évtizeddel létező amerikai KU-Klux-Klán...

2009. jún. 28. 00:06
 22/32 anonim ***** válasza:
47%

Már megint mekkora sületlenség?

Hol van itt olyan tömegű fasizmus amitől félni kellene, és mit kell megálítani?

Sok nemzeti radikáális van mert ilyen a helyzet, de ezeknek is csak 0.% uk fasisztoid és ezeket sem neveznám fasisztának.Kell ma már egy egészséges nemzet tudat és aki a nemztben mint a kárpátmedencében gondolkodik az nem fasiszta csak kezd kinyílni vagy már ki nyíllt a szeme. ( fenyő)

2009. jún. 28. 15:19
 23/32 anonim ***** válasza:
56%
azért az szíven vágott h a Pax Hungarica nem csinál semmit, meghogy az MNA-ról még senki sem hallott...Nem vagyok Gárda-ellenes, de kedves gárdisták, azért gondolkozzatok el, hogy az évente megrendezett Becsület Napját, ahová Európa legtöbb államából (német, spanyol, stb.) jönnek a bajtársak nem a Gárda szervezi, hanem a fent említett 2 szervezet, ugyh ennyit arról h nem csinálnak semmit!
2009. jún. 28. 15:43
 24/32 A kérdező kommentje:
az mna a legveszélyesebb! nyíltan éles fegyverekkel gyakorlatoznak és az nbh nem csinál semmit!!! mit is várhatnánk az nbh-tól, amikor a jelképükben ott a náci turulpapagáj meg az árpádsávos pajzs!!!!
2009. jún. 28. 17:35
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Te tényleg provokátor vagy...

Ha finomabban csinálnád, akkor kevésbé tűnne fel és több hatásod lehetne...

2009. jún. 29. 17:43
 26/32 A kérdező kommentje:
én provokátor??!! az te vagy, kisnyilaskám!!
2009. jún. 29. 19:38
 27/32 anonim ***** válasza:
57%

Értem...

Jó tudni, hogy mi is? Ja igen! Kisnyilas vagyok!

Csak azért, mert kívülről nézve a vitát, azt látom, hogy direkt használsz olyan szavakat, mint pl. az utolsó "turulpapagáj".

Hátha jön egy kis indulat valaki részéről és aztán lehet háborogni, meg fasisztázni?

Bár ahogy elnézem, minden indulat nélküli megállapításomra te kapásból le "kisnyilasoztál", tehát az se számít, ha nem jön indulat, Te majd gerjesztesz, hátha elszáll valaki agya és aztán jöhet a síránkozás a fasiszta Magyarországról!

Kérd meg valamelyik haverod, hogy kezdjen gyalázkodni meg zsidózni meg mit tudom én, hogy mit még, aztán boldogan általánosítgathatsz tovább!

Csak azért, mert egy provokátornak legyen "B" terve is!

2009. jún. 30. 15:36
 28/32 anonim ***** válasza:
60%

1. A turul nem papagáj. Még csak nem is hasonlít rá (akkor sem, ha az egyik, velünk jó viszonyt ápoló szomszéd országban így hívták)

2. A turul nem náci jelkép. Képzeld, már az Árpád-korban is használták (bár szerintem azt is meg tudod magyarázni, hogy akkoriban mindenki náci volt).

3. Az Árpád-sávos pajzs, zászló szintén nem náci jelkép. Csak éppen használták a nyilasok is. De ha jobban utánanéznél a témának, rájöhetnél, hogy például a horogkereszt (szvasztika) sem Hitler agyszüleménye volt.

4. Javaslom az általános iskola alsó tagozatának befejezését (a 8 évfolyam, lássuk be, kicsit sok lenne), illetőleg a kereskedelmi csatornák nézésével és a különböző idegbeteg magazinok olvasásával töltött idő csökkentését. Jót tenne a szellemi szintednek.

2009. jún. 30. 22:16
 29/32 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Tudod, hogy a turulmadarat a nyilasok is felvették a jelképeik közé, ezért szerinted már náci jelkép, hiába egy ezer éves jelkép amúgy...

Tudtad, hogy Hitlerék késsel-villával ettek?

Szóval akkor a logikád szerint a késsel villával evés náci dolog, ugye? Hiába, hogy már előttük több száz évvel mások is ettek úgy, mióta ők is úgy ettek, az egy náci dolog lett...

Téged még minden nap kiengednek?

2009. júl. 2. 22:36
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

1. olyan hogy fasiszta neonáci, nincs. Külön-külön vannak. Ez olyan baromság mintha pl. azt mondanám bolsevik kommunista.

2. csinálja mit akarsz nem tudom de szerintem nem kell magállítani őket.

2009. júl. 11. 19:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!