Felvehetem a kettős állampolgárságot? (lent)
azért had mondjak valami érdekeset.ismerek valakit aki totál magyar de osztrák állampolgársága van.annyira nem közeli ismerős hogy tudjam miként került ebbe az állapotba(felvette az osztrákot és eldobta a magyart vagy kinn született Burgenlandban és idetelepült vagy egyéb ezt nem tudom). a lényeg az hogy őt minden ide köti itt végzett egyetemet régóta itt van Pesten akár egy magyar csak neki ez volt a "szexepilje" hogy hű de f@szagyerek vagyok mert nekem bizony osztrák útlevelem van...nos hát mégegyszer őt minden ide köti nemcsak a család de beszélni sem tud sokkal jobban mint aki csak 5ös volt németből a suliban stb.a magyar közszférában pedig ő külföldiként kissé kockázat vagy inkább nagyon azaz nem kap nem magyarként olyan állást amit szeretne.csodálkozik hogy nem esnek itt hasra az osztrák állampolgárságától.ha meg valaki rákérdez a frankóra "hogyha már papíron osztrák vagy és nem akarod lecserélni magyarra akkor mit akarsz itt miért nem mész inkább oda??"nos akkor meg ő van felháborodva
szal kislány nem leszel attól szebb okosabb vagy gazdagabb hogy állampolgárságot cserélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!