Miért mondták itt egyesek, hogy az EU-ba való csatlakozás csak bajt jelentett Magyarországnak?
Hát nézd...
Én csak arról tudok nyilatkozni, amit látok.
Bezárva több, régi, nagymúltú gyárunk, vagy esetleg külföldi kézben.
Szabályozva van az almának még a nagysága is, és az ilyen marhaságokkal teljesen tönkreteszik a gazdákat, ehelyett ehetjük az afrikai meg spanyol gyümölcsöt, zöldséget.
De megfigyelhető a kettős mérce is.
Nem vagyok fideszes, még véletlenül sem. De a fidesz alkotmányában semmi olyan nincs, ami más európai országokéban nem lenne benne. Ráadásul az államháztartási hiányunk is jobb, mint pl Spanyolországnak. mégis minket cseszegetnek...
Már a belépés is gyanús volt. Olyannal kampányoltak, mint pl, hogy nyithatunk majd cukrászdát Bécsben... Kíváncsi vagyok, azóta hány magyarnak van cukrászdája Bécsben...
Megfelelő tájékoztatás nélkül dobtka bele minket ebbe az egészbe...
az hogy csak bajt az túlzás
de összességében lehet hogy negatív a végeredmény
2/3. A gyáraink bezárásához az EU-nak semmi köze. Azt a politikusaink adták el külföldieknek,és azok zárták be.
Az Alaptörvényben pedig nagyon sok minden van,ami más országokéban nincs. Legalábbis a demokratikusokéban nincs. Ezt csak Fidesz állítja.
Az Únió több hasznot hozott,mint amennyi esetleg a hátránya.
"Az Alaptörvényben pedig nagyon sok minden van,ami más országokéban nincs. Legalábbis a demokratikusokéban nincs. Ezt csak Fidesz állítja. "
Mondj valamit. Szintén nem a Fideszt védem, de azért mégiscsak vicc, hogy a '49-es kommunista alkotmány megváltoztatása eddig váratott magára.
azért
nem volt az már kommunista alkotmány
1989-ben át lett írva minden egyes mondata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!