Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazzak a Jobbikra?

Miért szavazzak a Jobbikra?

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki tud értelmes érveket felhozni!

2012. máj. 2. 20:30
1 2 3
 11/23 szekizsolti válasza:
32%

Hogy Te miért szavazz rá, azt nem mondom meg, csak azt, hogy én miért szavaztam rájuk. Aztán döntsd el...

Azért szavaztam a JOBBIk-ra, mert nem szeretném ha a gyermekeim rabszolgasorban nőnének fel a saját hazájukban.

, mert nem szeretném, hogy idős szüleimet, nagyszüleimet legyilkolja az agyondédelgetett kissebség.

, mert nem akarok attol rettegni, hogy mikor lakoltatnak ki a lakásombol, mert elvesztettem az állásom, és nem tudtam fizetni a törlesztörészleteket.

, mert azt szeretném, hogy végre a parlamentben valaki valóban az ország érdekeit nézze, ne pedig a külföldi nagytőke érdekeit.

Remélem értelmes választ adtam!

2012. máj. 2. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ne szavazz a Jobbikra. A Jobbik győzelme egyenlő lenne az ország végső pusztulásával.
2012. máj. 2. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
13%

Egyedül nekik van értelmes programjuk a cigányság kezelésére, ami igen súlyos probléma ma Magyarországon...

Gazdaságilag... hát eddig még nem láttam olyan pártot, ami normális gazdaságpolitikát folytatott volna, de Magyarországon igencsak az a helyzet, hogy a fogyasztók érdekeit sok cég semmibe veszi, a bankok is egyoldalúan módosítják a szerződéseket, azért máshol ilyen nem nagyon van. Szóval mindenképpen fogyasztókat védő gazdaság kell, és a Jobbik ilyet akar.

2012. máj. 3. 00:21
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Vázold már légyszi azt az értelmes cigányprobléma-kezelést!
2012. máj. 3. 09:05
 15/23 Valaki0702 ***** válasza:
10%
Egészen egyszerű, azért szavazz rájuk, hogy ne pusztulj bele a Matolcsi és Orbán féle megszorításokba, adókba. De gondolom nem akarsz az MSZP-re szavazni és a LMP-re sem amúgy meg szavazati jógod 16-éves korodtól van.
2012. máj. 3. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
14:19: te még azt sem tudod, hogy 18 évtől van Magyarországon szavazati jog? De azért osztod az észt, bravo.
2012. máj. 3. 15:23
 17/23 Valaki0702 ***** válasza:
11%
Hát érdekes tesóim 16 évesen már kaptak, észlény!
2012. máj. 3. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:

jehh a 12 éves osztja az észt!

am: A Magyar Köztársaságban minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár választó és választható, az Alkotmány 70. §-ában rögzített szabályok szerint. Az általános választójog Magyarországon nincs cenzushoz kötve.

ON: ne szavazz rájuk (sztem nem éri meg)

2012. máj. 3. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
59%

valaki02

Szóval te még 16 se vagy? értem már a sok semmitmondó jobbikpropagandás kérdésed :)

2012. máj. 3. 21:53
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

"Hát érdekes tesóim 16 évesen már kaptak, észlény!"

Lehet kapni ? Mennyiért vennék egy tucatot....

Mellesleg ha 16-18 év között házasodsz akkor nagykorúsítanak.

Mondtam én hogy a Jobbikos kocsmatöltelékek nem jobbak a cigányoknál.Azok házasodnak ilyenkor.

Hogy a témára rátérjek a Jobbik "programja" egy konteós ponyvaregény csak a témák szerint szét vannak választva az elemei.

Semmi konkrétum ,csak ködösítés meg üres frázisok és ígéretek vaskos gyűjteménye.

Ahol kivételesen konkrétumot is ír az kivitelezhetetlen és ha ez nem is állna fel az eredmény kétséges lenne(pl .a cigányok "átnevelése")

Bár a fideszes szórólap programnál ,az MSZP az ellenkezőjét ígérte amit 8 éven keresztül csinált.

Az LMP tervezete hasonlított leginkább egy programra,mert ott legalább a hogyanra és a mibőlre is válaszoltak.

A politikusgárdájuk Novákkal meg Zagyvával az élen egyszerűen röhejesek.

2012. máj. 3. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!