Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz róla? Szerinted...

Mit gondolsz róla? Szerinted lesz népszavazás?

Figyelt kérdés

Támogatod? Szerinted ha összejön a 200.000 "tetszik", lesz népszavazás?

És szerinted ki/k hozták létre ezt az oldalt tegnap?

[link]

2012. ápr. 27. 16:56
1 2
 11/15 tetris ***** válasza:

Az állampolgároknak négy évente van arra lehetőségük, hogy kinyilvánítsák tetszésüket, vagy nem tetszésüket a kormány politikáját illetően. Az általad tett kezdeményezés helyett kismillió helye lenne annak a pénznek, amit egy idő előtti választás felemésztene. Egyébként is már csak két év van a legközelebbi választásokig. Ennek így semmi értelme.

Ha a Gyurcsányt nem sikerült kiebrudalni, akkor hogy akarod megdönteni a Fideszt, amely jelen pillanatban a legerősebb, legstabilabb párt az országban?

És mit akarnál elérni? A Jobbik kerüljün a hatalomra? Vagy vissza szeretnéd hozni az Mszp-t? Dávid Ibolyára vágyol?

Maradjon csak a Fidesz. Lehet, hogy nem tökéletes, de még mindig a legkisebb rossz az országnak.

Mert anarhiára, fejetlenségre aztán végképp nincs szükség.

2012. ápr. 27. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudtommal az alkotmány azt is kimondja, hogy népszavazás nem indítható a kormány, köztársasági elnök, vagy egyéb más közjogi méltóság elmozdításáról, csak ugyebár ezt elfelejtették kiírni.
2012. ápr. 27. 20:14
 13/15 Sz1u ***** válasza:
Mindenesetre én nyomtam egy "tetszik"-et! Oszt' jónapot! :)
2012. ápr. 27. 20:45
 14/15 anonim válasza:

Egy kicsit módosítottam az oldalon, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy mi a célja az oldalnak.

Tényleg hagyjuk az állampolgárokat eldönteni, hogy mit szeretnének.

Ha nem szeretnének népszavazást, akkor nem lesz.

Én senkit sem kértem arra, hogy kifejezze az igényét egy népszavazásra.

Mindössze azt csináltam, hogy én először LIKE-oltam és utána az emberekre bíztam a döntést. Nem ajánlottam fel semmit sem cserében, ha támogatnak.

Egy biztos, egy nap alatt több mint 12-13.000 ember nyílvánította ki egyetértését ezzel kapcsolatban, tehát valami csak nem lehet jó akkor otthon...

Én tényleg csak nagyon sajnálom az országot. Mindenkinek azt kívánnám, hogy érje el azt amire vágyik, viszont azt szeretném, hogy hagyjunk másokat is élni.

Én nem kívánok politizálni, mert nem értek hozzá és minden ember más és más.

Én csak azt szeretném ha végre Magyarország elindulhatna ki ebből a reménytelennek látszó helyzetből.

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy gondolja végig amit most írtam. Nem írtam pártot, egyet sem. Tényleg nem érdekel hogy ki van hatalmon, nekem csak egy a lényeg, hogy ismét egy boldog és gyönyörű országba mehessek haza.

Nagyon nehéz lesz az út, amit végig kell járnunk, nagyon sok szenvedéssel lesz kikövezve. De fogjunk össze, hogy mindenki egy irányba húzzon!

Kérlek benneteket hogy ha nem értetek ezzel egyet, akkor szimplán ne kattintsatok

2012. ápr. 27. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
És ha inaktív vagyok facebookon nem írhatom alá?
2012. máj. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!