Miért nem csinálnak etnikum alapján bűnözési statisztikát?
"Mert akkor kimutatódna, hogy MO-n a cigányok felelősek a bűnözés 70-80%ékáért"
Az lehet hogy a büncselekmények elkövetésének számában kiemelkednek , de a tettek mértékében az öltönyösök sokkal durvábbak .
"Andizsuzsi válasza:
"azokban az iskolákban, ahol sok a roma tanuló, külön statisztikát kell vezetni a roma gyerekekről"
Egy iskolában sem kell a cigány gyerekekről statisztikát vezetni"
Ahol én dolgozom,kedves Andizsuzsi, ott kell, és a szomszédos falvakban is. Minden félévzáráskor elkészítjük a szokásos statisztikát az osztályunkról, aztán egy külön lapon ugyanezt a roma tanulókra vonatkozóan.
Amikor oda kerültem dolgozni, kénytelen voltam bemenni az igazgatóhoz megkérdezni, hogy az osztályom mely tanulói romák.
A falu önkormányzata és következésképp az iskola szegény, mint a templom egere, úgy kell minden egyes romáknak kiírt pályázat, mint egy falat kenyér, és a falat kenyeret nyugodtan értheted szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!