Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem csinálnak etnikum...

Nem dávid kérdése:

Miért nem csinálnak etnikum alapján bűnözési statisztikát?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 23:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"Mert akkor kimutatódna, hogy MO-n a cigányok felelősek a bűnözés 70-80%ékáért"

Az lehet hogy a büncselekmények elkövetésének számában kiemelkednek , de a tettek mértékében az öltönyösök sokkal durvábbak .

[link]

2012. ápr. 27. 18:59
 22/24 anonim ***** válasza:
45%
Csak én este az utcán nem az öltönyösöktől féltem a lányomat...
2012. ápr. 27. 19:02
 23/24 anonim ***** válasza:

"Andizsuzsi válasza:

"azokban az iskolákban, ahol sok a roma tanuló, külön statisztikát kell vezetni a roma gyerekekről"

Egy iskolában sem kell a cigány gyerekekről statisztikát vezetni"

Ahol én dolgozom,kedves Andizsuzsi, ott kell, és a szomszédos falvakban is. Minden félévzáráskor elkészítjük a szokásos statisztikát az osztályunkról, aztán egy külön lapon ugyanezt a roma tanulókra vonatkozóan.

Amikor oda kerültem dolgozni, kénytelen voltam bemenni az igazgatóhoz megkérdezni, hogy az osztályom mely tanulói romák.

A falu önkormányzata és következésképp az iskola szegény, mint a templom egere, úgy kell minden egyes romáknak kiírt pályázat, mint egy falat kenyér, és a falat kenyeret nyugodtan értheted szó szerint.

2012. ápr. 28. 00:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert vannak olyan adatok a nemzetközi jog szerint, amelyek nem közérdekűek. Ilyen adat pl. a vallás, faji hovatartozás, szexuális orientáció, politikai felfogás, stb. Igaz, ha a KSH csinálna egy ilyen statisztikát, biztosan találnának benne kiskapu(ka)t, én már találtam egyet.
2012. jún. 19. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!