Lesz-e vajon polgárháború a magyarok és az etnikum között?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 23:20
1/18 anonim válasza:
Nem, és holnap, meg jövő csütörtökön.
2/18 anonim válasza:
1 átlag polgár nem fog lázadozni a másik ellen. és senki nem akar hűvösre kerülni olyan dolog miatt amit ha elkezdene úgyse lenne értelme csinálni hisz. nem 1 ember váltja meg a világot.
18/F
3/18 anonim válasza:
Minden szerdán.
Kit nézel hülyének?
4/18 bumbi02 válasza:
walter, nem jövö csütörtökön lesz, hanem pénteken. csütörtökön izraellel fogunk háborúzni.
5/18 anonim válasza:
és szombaton megünnepeljük az arab-magyar barátságot :D
6/18 anonim válasza:
Persze hogy lesz de majd csak jövőre, január negyedikén délután 4-kor.
7/18 anonim válasza:
Érdekes, jelentettem pár idióta kérdést a moderátorok felé, és most hiányzik (nekem ugyan nem) ez a link, hát most mire gondoljak, ki a hülye, és kit akarnak hülyének nézni?
8/18 anonim válasza:
Éhes disznó makkal álmodik. Úgy látszik, hiányzik a gárdistáknak az akció. Nézzél háborús filmeket, kispofa.
9/18 anonim válasza:
23:53
Írj egy olyan eseményt, ahol a gárdisták ténylegesen (fizikailag) felléptek valamilyen etnikumú ellen! Szerintem várhatok egy darabig a válaszodra.....
10/18 anonim válasza:
Nem, ők többen vannak és jobbak a fegyvereik. Mármint a cigók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!