Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz-e vajon polgárháború a...

Lesz-e vajon polgárháború a magyarok és az etnikum között?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Lesz.Majd ha a Magyaroknak megjön az esze,de az már valószinű,hogy késő lesz.
2010. nov. 21. 01:25
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:25

Igen, sok esz kell polgarhaboruzni Europa kozepen 2010-ben! Gondolom Ti mar azt is atgondoltatok ki szolna bele es ki nem hiszen jobban ismeritek a vilag vezetoinek a gondolkozasat mint ok maguk.

2010. nov. 21. 02:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A rendszerváltáskor a júgók lövöldöztek, a románok lövöldöztek, most mi is lövöldözzünk :D
2010. nov. 21. 06:59
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Lesz. Kisebb összecsapások mindig is vannak. Bármikor elindulhat egy nagyobb had is.
2010. nov. 21. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

"Lesz. Kisebb összecsapások mindig is vannak. Bármikor elindulhat egy nagyobb had is."

Aha, én is így gondoltam egy éve, be is volt készítve az ágyneműtartóba minden féle eszköz: CS gáz, molotov-koktél alapanyagok, késes, botok. De ez halál komoly :D. Aztán a balhé elmaradt, a cuccokat kidobtam, oszt ennyi x'D.

2010. nov. 21. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tartós polgárháború nem lenne, mert a helyzet kimenetele ugyanaz lenne, mint az Ádeni-öbölben.

Az Ádeni-öbölben rengeteg szomáliai kalóz fosztogatja a szuezi-csatornán átkelő Vörös-tengeren délre haladó teherszállító hajókat, amik a kereskedelmet folytatják a Távol-Kelet és Európa között.

Kisebb csónakokon, hajókon odamennek pár gépkarabéllyal a kezükben a 15-20 fős fegyvertelen legénységhez, aztán játsszák a nagyfiút.

De abban a pillanatban, amint van a hajón pár felfegyverzett katona, vagy odatéved egy ENSZ-es katonai hajó, rögtön oda-vissza kulázzák magukat, és megadják magukat. Láttam ilyen videókat, de sajnos elég nehéz megtalálni őket.

Szóval itt is jönnének késekkel, kerti szerszámokkal, pár lőfegyverrel a cigányok, de amint kivonulna a hadsereg, meg a rendőrség, egyből menne a "Há' tezstvír, a nyóc purdémat ha'va lássam, há' csak viccőtünk egy kicsit, a devla szarjon a tüdejembe, ha komolyan gondótuk."

2010. nov. 21. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Én azt se tartom embernek aki a cigányokat emberszámba veszi.

"Egy utolsó alja nép."

2010. nov. 21. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
81%

A magyarok és a cigányok között tényleg feszült a viszony, de nagyon be kell durvulnia, hogy a közeljövőben (2-5 év) ebből polgárháború legyen.

És az is igaz, amit előttem mondtak. Cigányéknál csak addig nagy a bátorság, amíg egyenrangú ellenféllel nem kerülnek szembe.

2010. nov. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!