Lesz-e vajon polgárháború a magyarok és az etnikum között?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:25
Igen, sok esz kell polgarhaboruzni Europa kozepen 2010-ben! Gondolom Ti mar azt is atgondoltatok ki szolna bele es ki nem hiszen jobban ismeritek a vilag vezetoinek a gondolkozasat mint ok maguk.
"Lesz. Kisebb összecsapások mindig is vannak. Bármikor elindulhat egy nagyobb had is."
Aha, én is így gondoltam egy éve, be is volt készítve az ágyneműtartóba minden féle eszköz: CS gáz, molotov-koktél alapanyagok, késes, botok. De ez halál komoly :D. Aztán a balhé elmaradt, a cuccokat kidobtam, oszt ennyi x'D.
Szerintem tartós polgárháború nem lenne, mert a helyzet kimenetele ugyanaz lenne, mint az Ádeni-öbölben.
Az Ádeni-öbölben rengeteg szomáliai kalóz fosztogatja a szuezi-csatornán átkelő Vörös-tengeren délre haladó teherszállító hajókat, amik a kereskedelmet folytatják a Távol-Kelet és Európa között.
Kisebb csónakokon, hajókon odamennek pár gépkarabéllyal a kezükben a 15-20 fős fegyvertelen legénységhez, aztán játsszák a nagyfiút.
De abban a pillanatban, amint van a hajón pár felfegyverzett katona, vagy odatéved egy ENSZ-es katonai hajó, rögtön oda-vissza kulázzák magukat, és megadják magukat. Láttam ilyen videókat, de sajnos elég nehéz megtalálni őket.
Szóval itt is jönnének késekkel, kerti szerszámokkal, pár lőfegyverrel a cigányok, de amint kivonulna a hadsereg, meg a rendőrség, egyből menne a "Há' tezstvír, a nyóc purdémat ha'va lássam, há' csak viccőtünk egy kicsit, a devla szarjon a tüdejembe, ha komolyan gondótuk."
Én azt se tartom embernek aki a cigányokat emberszámba veszi.
"Egy utolsó alja nép."
A magyarok és a cigányok között tényleg feszült a viszony, de nagyon be kell durvulnia, hogy a közeljövőben (2-5 év) ebből polgárháború legyen.
És az is igaz, amit előttem mondtak. Cigányéknál csak addig nagy a bátorság, amíg egyenrangú ellenféllel nem kerülnek szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!