Ti is gusztustalannak tartjátok hogy a cukorbetegen akar az állam spórolni?
ja, és ne felejtsük el, hogy pár héttel ezelőtt azért halt meg egy cukorbeteg, mert az orvos nem ismerte fel a vércukormérő-készülék által kiírt információkat...
azok, akik eddig hozzászóltak, nem sokat tudnak a cukorbetegségről - ne is nyilatkozzanak róla. jó esélyük van viszont a hazai statsztikák alapján cukorbetegnek lenni.
amúgy meg nem minden cukorbeteg "kövér disznó", ahogy azt az egyik hozzászóló megpendítette.
Az egyik hozzászólást a moderátornak akartam jelenti, olyan mocskos volt, de nem teszem.
Hogy nem tudjátok mi a cukorbetegség, örüljetek neki! Annak, hogy ti nem vagytok, a szüleitek, a gyerekeitek sem. Kívánom, hogy legyél te is úgy cukorbeteg, ahogy én lettem az!
Egyébként meg mindegy kin spórol ez a bagázs, mindenki el fog menekülni innen, mert mindjárt szétesik ez a rohadt putri!
A 2-es típusúak azért járnak háziorvoshoz, mert nekik oda KELL járni a szakmai protokoll szerint.
Az előző háziorvosom egy irdatlan nagy, arrogáns kókler volt, akkor hagytam ott, amikor a váróteremben mellém keveredett 3 diabéteszes, és az egyikük mondta, hogy azt, hogy az elmúlt éveket túlélte, csak magának köszönheti.
Az én esetemben nem is emlékezett a doki arra, hogy cukorbeteg vagyok, leállt vitatkozni, hogy én erről nem tájékoztattam. Majd a papírjai között végül megtalálta egy fecnire felírva.
No comment.
A háziorvost lecseréltem, a mostani szuper, és nagyon szigorú, de nem ez a szakterülete. Nekem sikerült vhogy beszorulnom a kórházi járóbeteg szakrendeléses rendszerbe, úgyhogy én diabetológiára járok. Sztem a háziorvosok sokkal engedékenyebbek, és nem hívják fel eléggé a figyelmet a szövődményekre, nem tudnak spéci életmódtanácsot adni, csak olyanokat, hogy "tessék diétázni", nem küldenek el a megfelelő vizsgálatokra (szemfenék, dopler, talpvizsgálat, fogászat stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!