Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is gusztustalannak tartjáto...

Nem dávid kérdése:

Ti is gusztustalannak tartjátok hogy a cukorbetegen akar az állam spórolni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 15:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ja, és ne felejtsük el, hogy pár héttel ezelőtt azért halt meg egy cukorbeteg, mert az orvos nem ismerte fel a vércukormérő-készülék által kiírt információkat...

azok, akik eddig hozzászóltak, nem sokat tudnak a cukorbetegségről - ne is nyilatkozzanak róla. jó esélyük van viszont a hazai statsztikák alapján cukorbetegnek lenni.

amúgy meg nem minden cukorbeteg "kövér disznó", ahogy azt az egyik hozzászóló megpendítette.

2012. ápr. 26. 18:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Az egyik hozzászólást a moderátornak akartam jelenti, olyan mocskos volt, de nem teszem.

Hogy nem tudjátok mi a cukorbetegség, örüljetek neki! Annak, hogy ti nem vagytok, a szüleitek, a gyerekeitek sem. Kívánom, hogy legyél te is úgy cukorbeteg, ahogy én lettem az!

Egyébként meg mindegy kin spórol ez a bagázs, mindenki el fog menekülni innen, mert mindjárt szétesik ez a rohadt putri!

2012. máj. 1. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, annak tartom. I.-es típusú vagyok, rendszeresen sportolok, betartom a diétát, alapból havi 10 ezer 4 hónapra minden. (Így is nemrég váltottam vércukormérőt, már előzőhöz 4 hónapra 16 ezer lett a tesztcsík). Mindent megteszek magamért, mégis ha ideges vagyok, felmegy a cukrom, néha a semmitől felmegy. Van olyan hogy egy szelet kenyeret reggelizek, mégis reggeli után 12 a cukrom. Másnap már jó, van ilyen. Nem ilyenen kéne spórolni, amíg átműtik a férfit nővé TB-re, ha visz egy pszichológiai papírt, hogy neki az kell.
2012. máj. 4. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Az jobb ötlet lenne, hogy a támogatást ahhoz kötnék, hogy járnak e szakemberhez. Sok II.-es cukorbeteg csak háziorvossal felíratja és ennyi.
2012. máj. 4. 19:24
 25/25 anonim ***** válasza:

A 2-es típusúak azért járnak háziorvoshoz, mert nekik oda KELL járni a szakmai protokoll szerint.

Az előző háziorvosom egy irdatlan nagy, arrogáns kókler volt, akkor hagytam ott, amikor a váróteremben mellém keveredett 3 diabéteszes, és az egyikük mondta, hogy azt, hogy az elmúlt éveket túlélte, csak magának köszönheti.

Az én esetemben nem is emlékezett a doki arra, hogy cukorbeteg vagyok, leállt vitatkozni, hogy én erről nem tájékoztattam. Majd a papírjai között végül megtalálta egy fecnire felírva.

No comment.

A háziorvost lecseréltem, a mostani szuper, és nagyon szigorú, de nem ez a szakterülete. Nekem sikerült vhogy beszorulnom a kórházi járóbeteg szakrendeléses rendszerbe, úgyhogy én diabetológiára járok. Sztem a háziorvosok sokkal engedékenyebbek, és nem hívják fel eléggé a figyelmet a szövődményekre, nem tudnak spéci életmódtanácsot adni, csak olyanokat, hogy "tessék diétázni", nem küldenek el a megfelelő vizsgálatokra (szemfenék, dopler, talpvizsgálat, fogászat stb.).

2012. máj. 5. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!