Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lesz Magyarország következő...

Ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 00:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha kinevezett miniszterelnökről van szó,akkor Orbán.Ha igaziról,akkor Vona Gábor.Remélhetőleg Morvai Krisztina lesz az igazságügyi minisztere.
2009. jún. 22. 20:51
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
szerintem sokan gondolják aszt, hogy fidesz legyen ujra, mert az mszp-ben (megint) csalódtak. de más lehetőség is van. szerintem a jobbik-bol kell a miniszterelnöknek.
2009. jún. 22. 20:57
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem A jobbik az egy nagyon jó párt de nincs tapasztalata ha Vona Gábor lenne a miniszterelnök annak nem lenne jó vége .Szerintem Orbán lesz
2009. jún. 22. 22:02
 24/29 anonim válasza:

Teljesen mindegy, mert a min. elnök nem rendelkezik királyi hatalommal. 50-100 tanácsadója van. Ha van valami hülye ötlete azt van aki korrigálja. Sőt a súgók

ötleteire is csak bólógatni tud!

2009. jún. 23. 14:34
 25/29 anonim válasza:
Hiába írtam?????
2009. jún. 23. 14:36
 26/29 anonim ***** válasza:

Remélem addigra megerősödik az LMP és az emberek is belátják más kell, nem szélsőségek.

Orbán meg köztársasági elnők lessz és az alkotmánymódosítása után amit véghezvisz királyá koronáztatja magát, és a királyi többes használatával megnyeri az előrehozott választásokat és pallosjogával élve...

Természetesen ezek után a választásokat eltörlik mint gazdaságtalan és felesleges dolgot.....

2009. jún. 23. 17:13
 27/29 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy Orbán pedig nem vagyok fideszes. Mindenesetre bárki lesz, nehéz dolga lesz!
2009. jún. 24. 15:29
 28/29 anonim ***** válasza:

Én sztem Vona Gábor vagy Morvai Krisztina.Bízom bennük.

Orbánka tuti nem.

2009. jún. 24. 17:58
 29/29 anonim ***** válasza:
2010-ben valószínű hogy Orbán Viktor. Az MSZP örülhet hogy ha bent marad a parlamentben. A 2.erő a jobbik lesz! SZDSZ is csomagolni fog,de az LMP megy a helyére szerintem.
2009. nov. 14. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!