Ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke?
Én nem tudom, mert ezt nem látom a jövőbe előre (bárkivel bármikor történhet akár baleset is, egyik városban azért kellett valami választás az EP mellé, mert a polgármesterük egy baleset következtében súlyos nyomorék lett), de nagyon szeretném, ha a jelenlegi 4 parlamenti párt közül egyik se állítana miniszterelnököt. Orbán egy hisztis óvodás, Bajnait utálják, pedig még csak most került oda (de ő azt mondta, nem is akarja tovább vinni, csak a választásokig), és úgy összességében a 4 jelenlegi parlamenti párttal az emberek töke/hócipője (ki mivel rendelkezik) tele van. Most is okozott meglepetést a statisztikáknak az EP választás, szeretném, ha a jövő évi parlamenti választás is okozna meglepetést, még akár ilyen téren is. Én felnőtt politizálást szeretnék végre látni, erre a jelenlegi 4 parlamenti párt alkalmatlan.
Nem tudom, ki lesz a miniszterelnök, de szeretném, ha végre felnőtt lenne, nem csak biológiailag, hanem agyilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!