A fidesz szemében mégse olyan pofátlanok a
végkielégítések, ha ők kapják? Gyorsan a
személycsérék előtt eltörölték a 98%-os adót.
1/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy csak addig volt fontos, amíg nem a saját embereikre vonatkozott:
" Két évvel a kormányalakítás és a felelős pozícióban lévők lecserélése után most mégsem tart igényt ebből a különadóból származó bevételre a kabinet. "
Úgy érzem nem kell félnünk, hamar meglesz az adó végének határideje, persz véletlen akkor lesz mikor a saját embereik kapják a pénzt:
"A tervekben az nem szerepel, hogy mikortól szünteték meg a különadót, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy az Orbán Viktor által hetekkel ezelőtt bejelentett kormányátalakítás után a lecserélt kormánytagok mentesülnek-e a megfizetése alól. A jelenlegi szabályok szerint ugyanis a végkielégítések 2 millió forint feletti része után 98 százalékot vissza kell fizetniük az államnak az állami vezetőknek, országgyűlési képviselőknek, polgármestereknek és a közpénzből működő cégek dolgozóinak."
az más, ők megdolgoztak érte
gonosz vagy
2012. ápr. 24. 21:54
Egyértelmű, és azt is tudjuk, hogy a látszatra se adnak már régóta. Akiket ők rúgtak ki, azoknak ne járjon semmi, még egy indoklás se, ha viszont ők mennek, akkor meg járjon a sok millió. Ennyire egyszerű. Éppen most megy az első emberük, Réthelyi miniszter úr, úgy hogy pont jó az időzítés is. Remélem, ő már több mint 2 millióval távozik.
2012. ápr. 24. 21:56
4/10 A kérdező kommentje:
A poén az, hogy arra hivatkoznak: kevés pénz folyt be és bonyolítja az adórendszert. Tavaly 3,7 milliárd forint folyt be ebből. És ez nekik kevés, mikor az egyik most bevezetendő adóból 5 milliárdot várnak. Kérdem én: Az 5 milliárd nem kevés, ha mi fizetjük meg, de a 3,7 milliárd viszont az, hogyha nekik kell megfizetni?
Szerintem a 40 év "kommunizmust" két év alatt ledolgozták.
2012. ápr. 24. 22:44
Három lehetséges okot látok:
1. Helyreállt az ország, csak nem vettük észre..
2. A szokásos kettős mérce.
3. Csak!
Ki-ki válogasson ízlése szerint!
2012. ápr. 25. 06:43
Vikiék már tisztában vannak vele,hogy jó ha a következő választásokig kihúzzák,mint kormánypárt,ezért gyorsan tenni kellett valamit,hogy ne aprópénzzel távozzanak.
2012. ápr. 25. 08:02
Vikiék szerintem már sejtik, hogy ki lesznek onnan rugdosva, a feszültség egyre nő, az emberek egyre elégedetlenebbek( a kis mocskok), és ha ez így megy tovább, én egy évet nem adok ennek a kormánynak, már az egy év is csoda lenne. Szerintem pár hónap, és csúnya világ lesz itt. Ezért hát megoldják, hogy kapjanak még némi pénzt mikor távoznak...mert a remény hal meg utoljára. Csak az nem jutott még az eszükbe, hogy ha a nép rugdossa ki őket onnan, akkor nemhogy végkielégítést nem fognak kapni, de örülhetnek ha élve megússzák a dolgot.
2012. ápr. 25. 10:22
Akkor leírom: pofátlanság, és gusztustalan dolog a részükről.
2012. ápr. 25. 12:12
Ezt akarták,"AZEMBEREK"!!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 25. 18:50
További kérdések: