Ha nekem van egy kertes házam, és szeretnék szuverén lenni, akkor a területemet kijelölhetem egy külön országnak? Lent a többi
Moldova György: Rottenbiller utca 93/A Alkotmányos Köztársaság
Ennek így se füle se farka. Amikor függetlenedik egy terület, annak:
1. Komoly okai vannak
2. Általában sok (!) ember akarja és áll ki mellette
3. Modern demokráciákban népszavazást is ki szoktak írni
Ezen én is gondolkodtam egy 12ezer fős város méreteiben.Van orvosi ellátás,rendőrség,tűzoltóság,iskolák,gimnázium,mezőgazdasági szövetkezet,pékség,húsüzem.De hát ennyi ember nem fog teljesen egyetérteni.
Kisebb méretekben max egy faluba begyűjtesz olyan embereket,akikre szükség van,elkezditek az önnellátó gazdálkodás alapjait és arra lehet építgetni,meg újjabb embereket meggyőzni,hogy csatlakozzanak.
"A török haramiák elfoglalták Észak-Ciprust, kiírtva sok 10 ezer ott lakót.
Észak Ciprust senki se ismeri el a törökökön kívül. Ha egy Déli Északra akar levelet küldeni, az sokba kerül, mivel az először elmegy törökországba, és onnan Északra."
Erre reagálnék: A koszos görögöknek semmi köze nem volt ciprushoz, csak az I. világháború után megszállták. Ez ugyanolyan mint ahogy a Románok megszállták és ma is megszállás alatt tartják Erdélyt. A török az nem volt akkora fatökű mint a magyar, hanem visszafoglalta ciprus felét. Nem kell elismernie senkinek sem, mert a görögnek nincs annyi ereje hogy visszavegye, A NATO 2. legerősebb tagállamával (Törökország) nem fog senki vitába szállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!